Η Μαρία Κορινθίου ξέσπασε: Η κριτική που δέχεται και τα σχόλια για το μπούστο της

Η Μαρία Κορινθίου ξέσπασε: Η κριτική που δέχεται και τα σχόλια για το μπούστο της

Μαρία Κορινθίου: «Θα το πω ωμά, προκαλώ γιατί έχω μεγάλο στήθος».

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη, μετά και την πρόσφατη περιπέτεια με τον κορνοϊό αλλά τα σχόλια που είχε δεχτεί η ηθοποιός το καλοκαίρι σε μια πόζα της δίπλα στην Madonna.

Για τα σχόλια για το μπούστο της, η Κορινθίου τόνισε

«Έγινε θέμα για δύο ημέρες, είχα κάνει φωτογράφηση για τη σειρά ρούχων σε μια καφετέρια, στο καφέ αυτό υπήρχε μια ζωγραφιά της Madonna, η απεικόνιση της καθολικής Παναγιάς, πιάστηκαν από την εικόνα και μου έλεγαν να ντρέπομαι, είπαν πως βγήκα γυμνή και γιατί ποζάρω έτσι γυμνή δίπλα στην Παναγιά.


https://www.instagram.com/p/CRq3unTC3yx

Φοράω και σταυρό και θα με κρίνουν γι΄αυτό, επειδή έχω πλούσιο ντεκολτέ, θα το πω ωμά, προκαλώ γιατί έχω μεγάλο στήθος. Έχω πολύ καλή σχέση με τα θεία, έχω μεγάλη αδυναμία στην Παναγία. Δεν είναι η πρώτη φορά που βγήκα έτσι φωτογραφία, δεν ήταν εικόνα, ήταν ζωγραφιά, να ήμουν μέσα στην εκκλησία, θα το καταλάβαινα. Υπήρξε υπερβολική χωρίς λόγο και αιτία. Με ένα τίναγμα του μαλλιού μου, ξέρω πώς να προκαλέσω, μπορώ αλλά δεν θέλω. Ξέρω ότι προκαλώ με το παρουσιαστικό μου, μπορεί να κατηγορηθώ πως φοράω ντεκολτέ. Μπορεί να μου πουν για το βλέμμα μου αλλά και ζιβάγκο να βάλω, κάποια πράγματα φαίνονται».

Αϊβάζης-Κορινθίου: Η πρώτη φωτογραφία στα social μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό



H Κορινθίου τόνισε μάλιστα πως μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη ΑΪβάζη έχουν συνεργαστεί και με την Αποστολή της Αρχιεπισκοπής και έχουν κάνει τα εγκώμια της Μεγάλης Παρασκευής, για να εξηγήσει πως η σχέση της με την εκκλησία είναι άριστη.


https://www.instagram.com/p/CVu7Ifqoc_s

Η περιπέτεια με τον covid19

Όσο για την περιπέτεια με τον κορονοϊό που πέρασαν οικογενειακά η Μαρία, ο Γιάννης και η κόρη τους Ισμήνη, ο Γρηγόρης φρόντισε να επικοινωνήσει με την Κορινθίου στο ξεκίνημα της εκπομπής.

Ο Αρναούτογλου εξήγησε πως όταν έγινε η εγγραφή της εκπομπής με καλεσμένη την Κορινθίου, δεν είχε εκδηλωθεί το πρόβλημα με τον covid19 της Μαρίας και στη συνομιλία τους της ευχήθηκε περαστικά. Η Μαρία τόνισε:

«Το περνάμε όλοι μαζί και το παιδί. Είναι καλύτερα ο Γιάννης, είναι σταθερά, παρακολουθούμε το οξυγόνο του και τη θερμοκρασία του. Ήμουν εμβολιασμένη και ευτυχώς στο κανάλι μας κάνει και ράπιντ τεστ».



Κορινθίου και Αϊβάζη αλλά και η κόρη τους αναρρώνουν!