Γη της ελιάς: Σπάραξε το Twitter με τη Βασιλική και τον Φίλιππο (photos)

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Σπάραξε το Twitter με τη Βασιλική και τον Φίλιππο (photos)

Οι τηλεθεατές έχουν ταυτιστεί απόλυτα με το νεαρό ζευγάρι της Μάνης.

Αν θα μπορούσαμε να επιλέξουμε δύο πρωταγωνιστές που έχει αναδείξει το κοινό και έχουν γίνει το επίκεντρο στη Γη της ελιάς, αυτοί είναι χωρίς αμφιβολία η Βασιλική και ο Φίλιππος. Στο χθεσινό επεισόδιο δε (3/11/21), η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Η σκηνή που ο Φίλιππος κλαίει μπροστά στη Βασιλική και της απολογείται για τον πυροβολισμό στον αδελφό της ήταν γεμάτη πόνο και το Twitter δάκρυσε μαζί με τα δύο παιδιά και τον καταδικασμένο έρωτά τους.


https://www.instagram.com/tv/CVymJKeAu8h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η συγκλονιστική σκηνή Φίλιππου - Βασιλικής

Το νεαρό ζευγάρι της Μάνης, που παρόλο που αγαπιέται δεν μπορεί να είναι μαζί εξαιτίας της βεντέτας των οικογενειών τους, έχει γίνει το αγαπημένο του κοινού. Ο Φίλιππος δεν αντέχει μακριά από τη Βασιλική, αλλά ούτε και οι τηθεατές αντέχουν να τους βλέπουν χωριστά και «απαιτούν» τα παιδιά να είναι ξανά μαζί.

Γη της ελιάς: Το κοινό έχει αναστατωθεί με τις απειλές της Χάιδως - Τις εννοεί ή μπλοφάρει;

Ένας έρωτας που δεν μπορεί να ευδοκιμήσει στην κλειστή κοινωνία της Μάνης είναι αυτό που βασανίζει πρωταγωνιστές και τηλεοπτικό κοινό. Ο Φίλιππος καταβάλλει κάθε προσπάθεια να κάνει τη Βασιλική να τον συγχωρήσει, αλλά οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό. Το νεαρό κορίτσι δεν μπορεί να βάλει τον έρωτα της ζωής της πάνω από τον αδελφό της, τον Στέφανο, και του ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορούν να είναι μαζί, ραγίζοντας την καρδιά του.



Ο σκηνοθετημένος πυροβολισμός

Και τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο, αφού η Χάιδω βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησης και η κατάσταση παίρνει δυσάρεστη τροπή...

Ο Νικόλας καταφέρνει να μπει κρυφά στο σπίτι των Καπερνάρων, παίρνει την καραμπίνα του Στάθη και ετοιμάζεται να πυροβολήσει τη Χάιδω, που το μίσος την έχει κάνει να βάζει σε κίνδυνο μέχρι και την ίδια της τη ζωή προκειμένου να δει τον Καπερνάρο στη φυλακή.

Ο Στάθης, όμως, έχει ένα τρανταχτό άλλοθι. Την ώρα του πυροβολισμού, βρίσκεται στην Καρδαμύλη με την Ιουλία...

Δες στην gallery την αντίδραση του κοινού στη συγκινητική σκηνή ανάμεσα σε Βασιλική και Φίλιππο.

Cover photo: @gitiselias_megatv