Ο Gerard Butler τα ξαναβρήκε με τη Morgan Brown - Όσα αποκάλυψε η Ελληνίδα πρώην αγαπημένη του

Ιωάννα Τζανή
Ο Gerard Butler τα ξαναβρήκε με τη Morgan Brown - Όσα αποκάλυψε η Ελληνίδα πρώην αγαπημένη του

Ο φωτογραφικός φακός τούς «τσάκωσε» σε παραλία του Πουέρτο Ρίκο.

Μετά από ενάμιση χρόνο, ο Gerard Butler είναι ξανά ζευγάρι με τη Morgan Brown και οι δυο τους «γιορτάζουν» την επανασύνδεση με ένα ταξίδι στο μαγευτικό Πουέρτο Ρίκο.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ο 51χρονος Σκωτσέζος δείχνει να είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, ωστόσο τα βλέμματα έκλεψε χωρίς αμφιβολία η 50χρονη Brown.

Η -πρώην- σύντροφος του Gerard Butler είναι Ελληνίδα και είναι μια καλλονή

Η Morgan Brown επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο αποκαλυπτικό μπικίνι που αναδείκνυε το καλλίγραμμο και super γυμνασμένο σώμα της, ενώ ο Gerard Butler φόρεσε ένα μπλε μαγιό.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απαθανατίστηκε να κάνει βόλτα χέρι -χέρι κατά μήκος της παραλίας του Πουέρτο Ρίκο.



Στη συνέχεια, οι δυο τους έπαιξαν paddleball στην άμμο και ο star του Hollywood φόρεσε ένα φανελάκι που τόνιζε τα γραμμωμένα χέρια του.

Η Σοφία Χαρμαντά αποκαλύπτει λεπτομέρεις για τον χωρισμό της με τον Gerard Butler

Όλο αυτό το διάσημο που ο Gerald Butler είχε χωρίσει από τη Morgan Brown, διατηρούσε σχέση με τη Σοφία Χαρμαντά και οι δυο τους έκαναν αρκετά ταξίδια μαζί, δείχνοντας πολύ αγαπημένοι.

Ωστόσο, το πρώην ζευγάρι χώρισε και το μοντέλο επιβεβαίωσε το γεγονός μιλώντας στο «Πρωινό».

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις αλλά δεν είμαστε μαζί πλέον. Είναι πολύ καλός σύντροφος, άξιος σεβασμού και ξέρει πώς να φέρεται σε μια γυναίκα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα καλλονή.



Σύμφωνα με τα όσα είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα της εκπομπής, η σχέση Butler - Χαρμαντά είχε πολλά σκαμπανεβάσματα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016, όταν η Σοφία Χαρμαντά αποφάσισε να μετακομίσει στην Αμερική για να κυνηγήσει το όνειρό της για μια διεθνή καριέρα. Τότε, τη φιλοξένησε ο Gerard Butler στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους, αφού ο ηθοποιός ήταν ζευγάρι με την Brown.

Η σχέση τους ξεκίνησε επίσημα το 2019, όμως κάποια στιγμή χώρισαν γιατί εκείνος θέλησε να τα ξαναβρεί με την πρώην του. Μετά χώρισε μαζί της και τα ξαναέφτιαξε με το μοντέλο, αλλά η σχέση τους όπως φαίνεται έκανε τον κύκλο της και τελείωσε.