Οι τοξικολογικές εξετάσεις έλυσαν το μυστήριο θανάτου του Mad Clip - Δεν ήταν μεθυσμένος

Κατερίνα Μπούσιου
Οι τοξικολογικές εξετάσεις έλυσαν το μυστήριο θανάτου του Mad Clip - Δεν ήταν μεθυσμένος

Δυο μήνες μετά το δυστύχημα, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν ξεκάθαρα αποτελέσματα. Δεν είχε καταναλώσει ουσίες.

Τα επίσημα στοιχεία των τοξικολογικών εξετάσεων, παρουσιάστηκαν στην εκπομπή Live news με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega και δείχνουν ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του Mad clip να είναι πάνω από το όρια, αλλά δεν θεωρείται υψηλή και σε κάθε περίπτωση όχι ικανή για να προκαλέσει απώλεια των αισθήσεων του και λανθασμένη κρίση που θα οδηγούσε στο δυστύχημα με δική του υπαιτιότητα.

Έμφραγμα ή ολισθηρό οδόστρωμα; Οι νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Mad Clip

Δεν ήταν μεθυσμένος

Παρόλο που το μοιραίο βράδυ ο ράπερ βρισκόταν στην γαμήλια δεξίωση στενής του συνεργάτιδας και κάθισε για αρκετή ώρα εκεί, δεν κατανάλωσε τόση μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, αλλά ούτε και άλλων ουσιών, σύμφωνα πάντα με τις τοξικολογικές.

Η ποσότητα μετρήθηκε στο 0,9% με ανώτατο όριο το 0,5% που αυτό σημαίνει ότι είχε πιεί τουλάχιστον τρια αλκοολούχα ποτά. «Φάνηκε τελικά πως παρόλο που ήταν πάνω από τα όρια στο αίμα του αλκοόλ, δεν ήταν αυτό καθοριστικό για το τροχαίο που συνέβη» όπως τόνισε και ο Νίκος Ευαγγελάτος.



Τι συνέβη τελικά το μοιραίο βράδυ;

Σε αυτό το ερώτημα που απασχολεί την οικογένεια και τους φίλους του γνωστού ράπερ, η αστυνομία δεν έχει δώσει προς το παρόν μια σαφή και τεκμηριωμένη απάντηση. Τόσο οι εμπειρογνόμωνες της Τροχαίας όσο και εκείνοι της οικογένειας έχουν εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα.

Το ολισθηρό οδόστρωμα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, μια ξαφνική μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου του ή ακόμη και μια ξαφνική μικρής διάρκειας αδιαθεσία που μείωσαν τα αντανακλαστικά του.

Ο γρίφος πάντως όπως λένε οι ειδικοί δεν θα αργήσει να λυθεί.