Καίτη Γαρμπή: Η σπάνια φωτογραφία με την αδερφή της Λιάνα – H ευχή για τα γενέθλιά της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Καίτη Γαρμπή: Η σπάνια φωτογραφία με την αδερφή της Λιάνα – H ευχή για τα γενέθλιά της

H Καίτη Γαρμπή δείχνει την αδερφή της Λιάνα και της εύχεται χρόνια πολλά.

Η Καίτη Γαρμπή είναι από τους celebrities που ανανεώνει το Instagram της πολύ συχνά, ενώ ανεβάζει και φωτογραφίες δικές της και της οικογένειάς της, κάθε τόσο.

Έχεις δει πολλές φορές φωτογραφίες από το παρελθόν της και τα πρώτα της χρόνια στο τραγούδι, φωτογραφίες του Διονύση Σχοινά, αλλά και του γιου τους Δημήτρη. Δεν είχες δει όμως ξανά την αδερφή της, και αυτό είναι το post που έκανε το πρωί της Πέμπτης (4/11) στο Instagram account της.



Η σπάνια φωτογραφία με την αδερφή της και η ευχή

Γενέθλια έχει σήμερα η μικρή αδερφή της Καίτης Γαρμπή, Λιάνα, και η τραγουδίστρια της ευχήθηκε με μια φωτογραφία στο Instagram account της. Είναι μία από τις σπάνιες φορές που η Καίτη Γαρμπή συστήνει την αδερφή της στο κοινό, με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν βροχή.

«Σου εύχομαι μέχρι να φτάσεις τα 100 (άρα 102 εγώ για να ‘μαστε μαζί) να σου δίνει ο Θεός σε αφθονία όλα Του τα καλά και να σου εκπληρώνει όλα σου τα όνειρα! Να ζήσεις Λιανάκι και Χρόνια Πολλάαα, μεγάλο να γίνεις με άσπρα μαλλιάαα! Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φώωως και όλοι να λένε… να η μικρή αδερφή της Καίτης! @lianagarmpi

Σ’ αγαπώ αδερφάκι μου!», έγραφε στο caption της φωτογραφίας της η Καίτη Γαρμπή.


https://www.instagram.com/p/CV2MKHOAgN9

Η ομοιότητα στις δύο αδερφές

Καίτη και Λιάνα Γαρμπή έχουν μόλις δύο χρόνια διαφορά ηλικίας, και όπως μπορείς να συμπεράνεις και από τη φωτογραφία τους είναι πολύ αγαπημένες οι δυο τους.

Επίσης παρά το γεγονός πως η μία είναι ξανθιά και η άλλη μελαχρινή μοιάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους. Οκ, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως δύο αδέρφια μοιάζουν, όμως έχεις δει και αδέρφια που δεν έχουν καμία απολύτως ομοιότητα μεταξύ τους.

Καίτη Γαρμπή: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Σχοινά και η τρυφερή αφιέρωση

Πέρα από την ομοιότητα στην εξωτερική τους εμφάνιση, φαίνεται πως η μουσική και το τραγούδι είναι στο dna τους, αφού και η Λιάνα Γαρμπή είναι τραγουδίστρια. Μπορεί να μην έχει κάνει την καριέρα της αδερφής της, Καίτης, όμως έχει τραγουδήσει αρκετά κομμάτια, ενώ είχε ξεκινήσει να τραγουδά μαζί με τον Γιάννη Φλωρινιώτη.



Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.