H σιγή της Δέσποινας Βανδή στο Instagram και το σχόλιο για το ταξίδι στη Ρώμη με τον Μπισμπίκη

H σιγή της Δέσποινας Βανδή στο Instagram και το σχόλιο για το ταξίδι στη Ρώμη με τον Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή απέχει από τα social και η τελευταία της αντίδραση ήταν πριν το ταξίδι στη Ρώμη.

Από χτες, οι φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη λίγο πριν την αναχώρησή τους για τη Ρώμη, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Τις φωτογραφίες για το ταξίδι στη Ρώμη αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή Love It από χθες.
Σε αυτές, ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια βρίσκονται στο λεωφορείο που τους μεταφέρει στο αεροπλάνο και μετά ετοιμάζονται να επιβιβαστούν πιασμένοι αγκαλιά.

Αυτή ήταν μόνο μία από τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού, το περιβάλλον του οποίου συνεχίζει να μιλάει για μια καλή φιλία.

Η μετακόμιση και οι κοινές εμφανίσεις:

Ο Γρηγόρης Μπάκας στο Πρωινό αποκάλυψε πως ο Βασίλης Μπισμπίκης έφυγε από τα Βόρεια προάστια όπου έμενε, και μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας κοντά στη περιοχή των Εξαρχείων, τη Νεάπολη, σε ένα διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο με τεράστιο μπαλκόνι και θέα σε όλη την Αθήνα.

Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Η μετακόμιση και το ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία


Έτσι συνδέονται και οι πολλές κοινές εμφανίσεις της Βανδή με τον ηθοποιό σε μαγαζί στα Εξάρχεια αλλά και σε κρητικό κέντρο.

Σιγή μετά το ταξίδι:

Η πάντοτε δραστήρια στα social media και στο Instagram Δέσποινα Βανδή, τηρεί σιγή ιχθύος στο Instagram με τελευταία της δραστηριότητα το σχόλιο σε φωτογραφία της Μαρίας Μπακοδήμου από το Άμστερνταμ.

vandi1

Όλοι ανυπομονούν να δουν αν η Δέσποινα θα κάνει κάποια δημοσίευση από την Ιταλία ή όχι.



Το σχόλιο για τον δεσμό

Σήμερα, στην εκπομπή «Το Πρωινό» προβλήθηκαν φωτογραφίες των Βανδή και Μπισμπίκη από το αεροδρόμιο λίγο πριν πετάξουν για τη Ρώμη με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει χαρακτηριστικά:

«Την έχει αγκαλιά σε κάποιο άλλο στιγμιότυπο… εδώ. Άρα λοιπόν είναι ξεκάθαρο πια! Μιλάμε για μία σχέση των δύο ανθρώπων. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δε μπορεί να την κρατάει έτσι φιλικά».