Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Η μετακόμιση και το ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία

Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Η μετακόμιση και το ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία

Οι φωτογραφίες από το αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρηση.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν απασχολήσει πολύ τα Μέσα ενημέρωσης τους τελευταίους μήνες. Οι φήμες για τη σχέση τους κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο οι δυο τους περιγράφουν τη σχέση αυτή ως μια τρυφερή φιλία.

Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια έχουν απαθανατιστεί αρκετές φορές σε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά» για τη σχέση τους, όμως οι φήμες έμεναν αναπάντητες. Πλέον, υπάρχουν φωτογραφίες που κυκλοφορούν και αποδεικνύουν πως τους ενώνει κάτι πιο βαθύ από μια τρυφερή φιλία.

vandi bisbikis2

Ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή

Το πρωί της Τετάρτης (3/11) η κάμερα του Πρωινού και ο Γρηγόρης Μπάκας πέτυχαν τη Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο, όπου και την περίμενε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Λανθασμένες πληροφορίες στην αρχή ανέφεραν πως οι δυο τους ταξιδεύουν μαζί σε κάποιον εγχώριο προορισμό, ωστόσο το μυστήριο λύθηκε λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loveit, αλλά και φωτογραφίες που εξασφάλισε από το αεροδρόμιο, ο Βασίλης και η Δέσποινα Βανδή «δραπέτευσαν» μέχρι τη γειτονική Ιταλία.



Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί στο αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρηση, τόσο μέσα στο λεωφορείο προς το αεροπλάνο, όσο και στην αγορά καφέ νωρίς το πρωί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο τους ήταν πολύ διαχυτικοί, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά χωρίς καν να μιλήσουν, τη σχέση τους.

Μπισμπίκης- Βανδή: Η νέα έξοδος και πώς συνδέεται με τη σειρά Κομάντα και Δράκοι (photos)

Η μετακόμιση στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γρηγόρης Μπάκας από την άλλη στο Πρωινό αποκάλυψε πως ο Βασίλης Μπισμπίκης έφυγε από τα Βόρεια προάστια όπου έμενε, και μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας κοντά στη περιοχή των Εξαρχείων, τη Νεάπολη, σε ένα διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο με τεράστιο μπαλκόνι και θέα σε όλη την Αθήνα.

Δέσποινα Βανδή: Η αποκάλυψη για το μαγαζί που διασκέδασε με τον Μπισμπίκη και η διαφορά ηλικίας

Πριν από ενάμιση μήνα μάλιστα οι δυο τους ταξίδεψαν ξανά μαζί, μέχρι το Ναύπλιο εκείνη τη φορά, επιβεβαιώνοντας και πάλι ουσιαστικά πως κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους.



Οι δυο τους είναι πολύ διακριτικοί σε ό,τι κάνουν, δεν προκαλούν με τις εμφανίσεις τους και δείχνουν πως τα πράγματα ανάμεσά τους είναι πάρα πολύ καλά.