Ryan Reynolds, είσαι πολύ γλυκός! Τα σχέδια για διακοπές με τη Blake Lively και τα παιδιά τους

Ιωάννα Τζανή
Ryan Reynolds, είσαι πολύ γλυκός! Τα σχέδια για διακοπές με τη Blake Lively και τα παιδιά τους

Ο Ryan Reynolds σκοπεύει να «εκμεταλλευτεί» την αποχή από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, προκειμένου να περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του.

Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να κάνεις διακοπές και να χαλαρώνεις περνώντας χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους; Μάλλον όχι, και αυτό ακριβώς είναι που σχεδιάζει να κάνει ο ηθοποιός Ryan Reynolds, μετά την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Red Notice».

Μιλώντας στο Hollywood Life, ο 45χρονος δήλωσε ότι ανυπομονεί να περάσει χρόνο με τη σύζυγό του, Blake Lively, και τα τρία παιδιά τους, και παραδέχτηκε ότι αυτό ήταν το κύριο μέλημά του όταν αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ryan Reynolds: Μιλάει για το πως ξεκίνησε η σχέση του με την Blake Lively

«Ο στόχος μου σε αυτό το διάλειμμα που θα κάνω είναι να περάσω όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου σε αυτήν την ηλικία που είναι τώρα. Αυτό δε σημαίνει ότι αποσύρομαι ή κάτι τέτοιο τρελό», είπε χαρακτηριστικά ο Ryan Reynolds.


https://www.instagram.com/p/CHygIESBsuD

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Ryan Reynolds να κάνει διάλειμμα από την υποκριτική

Ο star και παραγωγός της ταινίας «Free Guy» εξήγησε ότι η πανδημία του κορονοϊού ανάγκασε τις ταινίες του να πρέπει να ολοκληρωθούν πολύ κοντά η μια με την άλλη, κάτι που τον πίεσε και γι' αυτό περίμενε πώς και πώς να βρει χρόνο για την οικογένειά του, χωρίς να έχει στο μυαλό του τη δουλειά.



«Απλώς πήγαιναν όλα πίσω και η πανδημία ανάγκασε τα πάντα να γίνουν όλα μαζί. Διαπιστώνω ότι μου λείπουν πράγματα και δεν θέλω να συμβαίνει αυτό. Θέλω απλά να κάνω διακοπές με τα παιδιά και τη γυναίκα μου και να νιώθω άνετα και ξεκούραστα, χωρίς να σκέφτομαι ότι έχω άλλες υποχρεώσεις. Είναι ωραίο να έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο», σχολίασε ο Ryan Reynolds.

Η ανακοίνωση στο Instagram και το... τρολάρισμα της Blake Lively

Αφού ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το νέο χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ «Spirited», ο Ryan Reynolds ανακοίνωσε στις 16 Οκτωβρίου 2021 μέσω Instagram, ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από τον κινηματογράφο.


https://www.instagram.com/p/CVGCU-Wsnnr

Η Blake Libely σχολίασε χιουμοριστικά την ανάρτηση του 45χρονου συζύγου της, γράφοντας ότι «το έκανε πρώτος ο Michael Caine».

Η αλήθεια είναι ότι καταλαβαίνουμε απόλυτα τους λόγους για τους οποίους ο ηθοποιός πήρε την απόφαση να απέχει για κάποιο χρονικό διάστημα από την υποκριτική, αφού το 2021 ήταν μια χρονιά γεμάτη δουλειές και καθόλου ελεύθερο χρόνο για εκείνον.

Εκτός από το «Red Notice», ο Ryan Reynolds πρωταγωνίστησε επίσης στις ταινίες «Free Guy», «The Hitman's Bodyguard's Wife», «The Adam Project» και «Spirited».