Η Χριστίνα Μπόμπα μετακομίζει και μας λέει πώς νιώθει - Ο Τανιμανίδης πάντως κάνει χιούμορ!

Η Χριστίνα Μπόμπα μετακομίζει και μας λέει πώς νιώθει - Ο Τανιμανίδης πάντως κάνει χιούμορ!

Την απόφαση να μετακομίσουν πήραν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Στις 23 Ιουνίου, Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Στο τέλος του 2019, ο παρουσιαστής και η αγαπημένη του, είχαν μετακομίσει σε ένα άνετο διαμέρισμα στο Κολωνάκι με μεγάλους χώρους και περισσότερα δωμάτια.

Μάλιστα ένα από τα δωμάτια, εξυπηρετούσε τις ανάγκες του γυμναστηρίου, ειδικά στην περίοδο της καραντίνας.



Ένα από τα δωμάτια στα οποία έγινε ανακαίνιση πιο πρόσφατα στο σπίτι αυτό, ήταν εκείνο της Αριάνας και της Φιλίππα των κοριτσιών που άλλαξαν τη ζωή της Χριστίνας και του Σάκη.

Εκεί, είχαμε δει τους δύο γονείς να ετοιμάζουν το δωμάτιο που θα υποδεχόταν τα κορίτσια τους, ζωγραφίζοντας ένα ουράνιο τόξο.

Δύο μετακομίσεις

Φαίνεται πως η μετακόμιση δεν ήταν προγραμματισμένη ακριβώς για το διάστημα αυτό, αλλά είναι λογικό οι ανάγκες των δύο παιδιών, να έπεισαν τη Μπόμπα και τον Τανιμανίδη να μετακομίσουν.



Η ίδια η Χριστίνα εξήγησε πως τις ημέρες αυτές ετοιμάζει τις κούτες της μετακόμισης και ότι θα ακολουθήσουν δύο μετακομίσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Μπόμπα τόνισε πως θα επανέλθει και θα εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό ενώ συνέχισε να ετοιμάζει κούτες.

Χριστίνα Μπόμπα: Η αλλαγή στο σώμα της μετά την εξωσωματική και τη γέννα- Ο στόχος που έθεσε

Η αντίδραση του Σάκη!

Ο Τανιμανίδης είδε με μεγαλύτερο χιούμορ και ξεκίνησε τονίζοντας πως είχε υποσχεθεί, η περιβόητη μπασκέτα στο σαλόνι να βγει μόνο αν θα μετακομίσει κι αυτό συμβαίνει τελικά ενώ τόνισε με ένα χιουμοριστικό στόρι τι ακριβώς κάνει ο ίδιος στη μετακόμιση αυτή.


https://www.instagram.com/p/CPdu2WNHCEW

Θυμήσου πώς ήταν το σπίτι του Σάκη και της Χριστίνας, στο οποίο έζησαν τις όμορφες και δύσκολες στιγμές τους τα τελευταία χρόνια και πώς ένιωσε η Χριστίνα με τη μετακόμιση αυτή.