Γυμνόστηθη στον ήλιο τρεις μήνες μετά τη διάγνωση! Έτσι γιορτάζει η Kathy Griffin τα 61 της #μαζισου

Γυμνόστηθη στον ήλιο τρεις μήνες μετά τη διάγνωση! Έτσι γιορτάζει η Kathy Griffin τα 61 της #μαζισου

Η ηθοποιός γιορτάζει τα γενέθλιά της σε φανερά χαρούμενη διάθεση.

Σαν ψέμα μοιάζει, κι όμως, η Kathy Griffin στις 4 Νοεμβρίου έκλεισε τα 61 της χρόνια! Με φανερά χαρούμενη διάθεση και χωρίς κανένα απολύτως κόμπλεξ, η ηθοποιός ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ποζάρει topless, με το πλάνο να κοιτάει την πλάτη της.

«It’s my birthday, baby! 61 and sexy», έγραψε η Griffin στο caption για να συνοδεύσει την ανάρτηση. Η αντίδραση του κοινού; Ιδιαίτερα ενθουσιώδης! Τα σχόλια άρχισαν να έρχονται «βροχή» μέχρι κι από διάσημους ανθρώπους, όπως η Kris Jenner και η Selma Blair.

https://www.instagram.com/p/CV3Qv8qlNXl

Η καριέρα της Kathy Griffin

Η Kathy Griffin είναι Αμερικανίδα ηθοποιός που ειδικεύεται στο κωμικό είδος. Έχει σπουδάσει στο Lee Strasberg Theatre and Film Institute και έχει παραδώσει στο κοινό πληθώρα παραγωγών. Έχει κάνει stand-up κωμωδία, έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Suddenly Susan» (1996-2000) ενώ στο βιογραφικό της υπάρχουν και κινηματογραφικές παραγωγές, όπως «The Intern» (2000), «Pulp Fiction» (1994) και «Cable Boy’s Mother» (1996).



Η διάγνωση με καρκίνο

Τη Δευτέρα 2 Αυγούστου του 2021, η Kathy Griffin γνωστοποίησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στο Instagram ότι έχει καρκίνο στον πνεύμονα. Ως αποτέλεσμα, προέβη σε χειρουργείο για να της αφαιρεθεί ο μισός αριστερός της πνεύμονας.

https://www.instagram.com/p/CSElhRTHBoi

«Πρέπει να σας πω κάτι παιδιά. Έχω καρκίνο. Είμαι έτοιμη να χειρουργηθώ για να μου αφαιρέσουν τον μισό αριστερό πνεύμονα», ξεκινούσε το post στα social media. «Ναι, έχω καρκίνο του πνεύμονα παρόλο που δεν έχω καπνίσει ποτέ! Οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι καθώς είναι στο πρώτο στάδιο και περιέχεται στον αριστερό μου πνεύμονα».

Η Kathy Griffin διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα- Το χειρουργείο που θα κάνει