Ο Kanye West βάζει τα πράγματα στη θέση τους - «Δεν έχουμε χωρίσει με την Kim»

Ιωάννα Τζανή
Ο Kanye West βάζει τα πράγματα στη θέση τους - «Δεν έχουμε χωρίσει με την Kim»

Ο Kanye West δήλωσε δημόσια ότι θέλει να συμφιλιωθεί με την Kim Kardashian, όπως το ίδιο επιθυμούν και τα παιδιά τους.

Μάλλον κάποιος ζήλεψε και θέλει απεγνωσμένα πίσω την πρώην του, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Kanye West! Με αφορμή τις φήμες περί σχέσης μεταξύ Kim Kardashian και Pete Davidson, ο ράπερ μίλησε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο podcast «Drink Champs», για τη σχέση του με την τηλεπερσόνα και ισχυρίστηκε ότι είναι ακόμη «σύζυγός» του.

Ο Kanye West δεν σχολίασε άμεσα το ειδύλλιο της Kim Kardashian και του Pete Davidson, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι αυτός και η Kim δεν έχουν χωρίσει ακόμη, παρόλο που η 41χρονη έχει κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου από τις 6 Φεβρουαρίου 2021.

west kardashian

Ο Kanye West θεωρεί ότι τα ΜΜΕ τον κρατούν μακριά από την Kim Kardashian

«Το Saturday Night Live έβαλε τη γυναίκα μου να πει στην τηλεόραση "τον χώρισα" επειδή ήθελαν απλώς να ακουστεί αυτή η ατάκα και εγώ δεν έχω δει ποτέ τα χαρτιά. Δεν έχουμε καν χωρίσει. Αυτό δεν είναι αστείο για εμένα», δήλωσε ο διάσημος ράπερ, κάνοντας σαφές ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την Kim.

Ο 44χρονος συνέχισε το... παραλήρημά του, λέγοντας: «Τα παιδιά μας θέλουν οι γονείς τους να είναι μαζί. Θέλω να είμαστε μαζί. Αλλά αν κοιτάξετε τα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι αυτό που προωθούν. Θέλουν να υπάρξει ένας νέος γάμος, ένα νέο επεισόδιο, μια νέα τηλεοπτική εκπομπή».



Μάλλον ο West το... ζει μόνος του

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η Kim Kardashian έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, καθώς όλο και περισσότερο χρόνο περνά τελευταία με τον ηθοποιό Pete Davidson.

Να σου θυμίσουμε ότι στις 9 Οκτωβρίου, μερικές φωτογραφίες με τους δυο τους να φιλιούνται, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και έτσι ξεκίνησαν οι πρώτες φήμες περί ειδυλλίου μεταξύ τους.

Η Kim Kardashian ανταλλάσσει φιλιά με τον Pete Davidson και οι fans δεν σταματούν να σχολιάζουν

Τρεις εβδομάδες αργότερα, η Kardashian και ο Davidson φωτογραφήθηκαν σε θεματικό πάρκο στην Καλιφόρνια. Συγκεκριμένα, η τηλεπερσόνα και ο κωμικός επισκέφθηκαν το Knott's Berry Farm για να γιορτάσουν το Halloween και σύμφωνα με μαρτυρίες, περπατούσαν πιασμένοι χέρι-χέρι.


https://www.instagram.com/p/CVq_haXvW5z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Kim Kardashian σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον Pete Davidson (video)

Λίγες ημέρες αργότερα, η Kim Kardashian έφυγε για τη Νέα Υόρκη, όπου ζει ο Pete Davidson, προκειμένου να παρευρεθεί στα βραβεία Innovator της Wall Street Journal. Ενώ βρισκόταν στην πόλη, η 41χρονη επισκέφθηκε τη γειτονιά του ηθοποιού, το Staten Island, για ένα ιδιωτικό δείπνο μαζί του. Μια μέρα αργότερα, οι δυο τους εθεάθησαν να δειπνούν ξανά μαζί, αυτή τη φορά στο Zero Bond στο Μανχάταν.

Όπως ανέφερε το HollywoodLife, ο Kanye West δεν είναι καθόλου ενθουσιασμένος με αυτή τη νέα σχέση που φαίνεται να έχει ξεκινήσει η Kim Kardashian. «Ο Kanye απογοητεύτηκε πραγματικά από την Kim μόλις την είδε να κρατιέται χέρι-χέρι με τον Pete. Δεν του άρεσε καθόλου», αποκάλυψε η πηγή.