Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Ο Μπουκαράν γίνεται...Οθέλλος και ο Λυκούργος ανακαλύπτει λάθος απιστία

Κατερίνα Μπούσιου
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Ο Μπουκαράν γίνεται...Οθέλλος και ο Λυκούργος ανακαλύπτει λάθος απιστία

Spoiler alert απευθείας από το Κουδουνάρι! 

Ανεμομαζώματα και ανεμοσκορπίσματα σήμερα στο Κουδουνάρι, την έδρα των πιο trendy κατοίκων της ελληνικής επαρχίας, στους Συμπέθερους από τα Τίρανα στο Mega. Η Πένη κάνει υπερπροσπάθεια για να κρύψει τον Μπουκουράν που είναι ακόμη στο πατρικό της, μέχρι που φτάνει στο σημείο να τον μεταμφιέσει στην... Νίτσα τη νυχού. Ο Λυκούργος φτάνει στο πατρικό της και βλέπει το αυτοκίνητό της και παθαίνει πανικό γιατί βλέπει τον Κακαλιούρα να μπαίνει στο σπίτι. Νομίζει ότι με εκείνον τον απατά η γυναίκα του, αλλά η ένοχη τελικά είναι άλλη!

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η απιστία και ο ρόλος της…Μιμής Ντενίση


https://www.instagram.com/p/CV25Y_UqzSm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιος Οθέλλος;

Σινέ Κουδουνάρι απόψε και η Πένη μαζί με την κολλητή της (Σοφία Βογιατζάκη) αρχίζουν να απαριθμούν όλες τις ταινίες που αναφέρονται σε ολέθριες σχέσεις και ταιριάζουν στη δική της περίπτωση. Νομίζει ότι ο Λυκούργος θα φτάσει στα άκρα μόλις ανακαλύψει πως έχει εραστή ή ο Μπουκουράν κάνει κάτι τολμηρό από απόγνωση, επειδή δεν μπορεί να ζήσει μακριά της. Ο διάλογος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδη και της Σοφίας Βογιατζάκη είναι απολαυστικός!


https://www.instagram.com/tv/CV3MR80Kxhu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Πένη κατορθώνει να γλιτώσει προς στιγμήν από την ξαφνική έφοδο του Λυκούργου στο πατρικό της και φυγαδεύει τον Μπουκουράν μεταμφιέζοντάς τον. Βέβαια συνεχίζουν να έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα στη....συννενόηση. Ειδικά όταν στην κουβέντα τους, μπαίνει ο Σαίξπηρ και τα έργα του. Σπασμένο τηλέφωνο για μια ακόμη φορά.



Ο πανικός του Λυκούργου

Ο Λυκούργος (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) έχει καταφέρει να κάνει την πολυπόθητη συμμαχία με την Φώτο για να κάνει απερίσπαστος τα έργα στο Μπουραντάνι. Αλλά ο μόνιμος αντίπαλός του, ο Κακαλιούρας βρήκε τρόπο να εκβιάσει τον δήμαρχο για να ξαναπάρει εκείνος τα έργα. Τον απειλεί ότι θα τον καταδώσει στην αρχαιολογική υπηρεσία για τα αρχαία που βρέθηκαν στα θεμέλια του σπιτιού του. Και έχει να αντιμετωπίσει και την αιώνια ζήλια της Λίτσας Μπακλάφα, της κυρίας δημάρχου την οποία στα νιάτα του την είχε παρατήσει για να παντρευτεί την Πένη...Δεν ξεχνιέται αυτό!


https://www.instagram.com/p/CV5SPgMKe59/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και εκεί που κάνει δεύτερη έφοδο στο πατρικό της Πένης και νομίζει ότι η γυναίκα του τον απατά με τον Κακαλιούρα, αυτός που αναμένεται να πάθει ψυχρολουσία, είναι ο Βασίλης γιατί μέσα στο σπίτι βρίσκεται η γυναίκα του η Πωλίνα (Μαρία Λεκάκη) που δανείστηκε το αυτοκίνητο από την αδελφή της!

#χαμός θα γίνει πάλι