Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η απιστία και ο ρόλος της…Μιμής Ντενίση

Κατερίνα Μπούσιου
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η απιστία και ο ρόλος της…Μιμής Ντενίση

Πολύ γέλιο και απόψε! Φουντώνει ο έρωτας ανάμεσα στον Μπουκουράν και την Πένη. Εκείνος παίρνει την τολμηρή απόφαση και την ακολουθεί στο Κουδουνάρι.

Στο Κουδουνάρι έχουμε νέες εξελίξεις και ο έρωτας του Μπουκουράν και της Πένη παίρνει νέες διαστάσεις καθώς την ακολουθεί χωρίς εκείνη να το ξέρει στο Κουδουνάρι. Η Φώτω Γκιουλέκα (Κατερίνα Ζαρίφη) ξεκινά κινητοποιήσεις για τα έργα του Λυκούργου και …ετοιμαστείτε για σπαρταριστές πάλι ατάκες.

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η Κατερίνα Ζαρίφη τρέλανε ως Φώτω Γκιουλέκα το κοινό στο Twitter


https://www.instagram.com/p/CViUzMzqoUR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μιμή Ντενίση και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Η σκηνή που ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ως σύζυγος της Πένη, παίρνει τηλέφωνο την κολλητή της Κλαίρη (Σοφία Βογιατζάκη) η οποία καλύπτει τις απιστίες της, είναι από τις πιο χαρακτηριστικές του νέου επεισοδίου. Άθελά της σε αυτή πρωταγωνιστεί και η Μιμή Ντενίση σε ένα πάλι σουρεάλ λογοπαίγνιο που έγραψε ο σεναριογράφος Μιχάλης Ρέππας. Η λάθος συνεννόηση ή αλλιώς όπως το λέγαμε παλιά το σπασμένο τηλέφωνο, συνεχίζεται και όταν ο Λυκούργος λέει άλλα στην γυναίκα του και η Πένη φυσικά άλλα καταλαβαίνει. Εκείνη νομίζει ότι έχει μάθει για τον κρυφό δεσμό της και απλώνεται λίγο πιο επικίνδυνα από ότι πρέπει, νομίζοντας ότι ο σύζυγος έγινε μοντέρνος!

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Τα πιο σουρεάλ fashion icon της ελληνικής τηλεόρασης



Ο Μπουκουράν τολμά να διεκδικήσει τον έρωτά του

Θλιμμένος είναι ο Μπουκουράν που η Πένη τον άφησε και έφυγε για το σπίτι της στο Κουδουνάρι. Προσπαθεί να την ξεχάσει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Αποφασίζει λοιπόν να ρισκάρει για τον έρωτά του και εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της στο Κουδουνάρι. Εκείνη φυσικά αποφασίζει να τον κρύψει στο πατρικό της που είναι στο διπλανό χωριό, το Καλαμίτσι, στο σπίτι που δύσκολα θα γίνουν αντιληπτοί. Μέχρι που ξαφνικά εμφανίζεται ο Λυκούργος. Πάλι άτυχος ο Μπουκουράν.



Εντάξει για δεύτερη φορά όμως την γλιτώνει η Πένη, ευτυχώς. Στο σημερινό επεισόδιο έχουμε και νέες πολιτικές κινητοποιήσεις από την Φώτω Γκιουλέκα η οποία παίρνει τους οπαδούς και βγαίνει στους δρόμους του Κουδουναρίου και διαδηλώνει για την προστασία της χλωρίδας και της πανίδας του τόπου.

#ατάκα στην ατάκα πάλι η Φώτω