Για ποιο λόγο βρίσκεται στην Αθήνα η Heidi Klum; Το ξαφνικό ταξίδι στην Ελλάδα (photos)

Κατερίνα Μπούσιου
Για ποιο λόγο βρίσκεται στην Αθήνα η Heidi Klum; Το ξαφνικό ταξίδι στην Ελλάδα (photos)

Το εντυπωσιακό πολύχρωμο, neon look της στο Ζάππειο. 

Η 48χρονη Γερμανίδα καλλονή Heidi Klum και ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκεται στην Αθήνα για τα γυρίσματα του Γερμανικού Next top model. Και ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ζάππειο εν μέσω γυρισμάτων, σε μια από τις δοκιμασίες που καλούνται να κάνουν τα επίδοξα νέα μοντέλα από την Γερμανία που έχουν προκριθεί στην ημιτελική φάση του τηλεοπτικού διαγωνισμού.

H Leni Klum στο catwalk του Dolce & Gabbana Alta Moda Show - Θεαματικά matching outfits με την Heidi


https://www.instagram.com/reel/CU9jARJKRTF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μακροβιότερη παρουσιάστρια του show

Από το 2006 μέχρι και σήμερα που διανύουμε την 16η σεζόν του Germany's Next Top Model, το show θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή στη Γερμανία και η Heidi Klum, εκτός από την θέση της παρουσιάστριας και του κριτή, είναι και μέλος της ομάδας της παραγωγής. Το μοντέλο έφτασε από νωρίς το πρωί για να προετοιμαστεί στο ειδικό βάν με τους στυλίστες της και τον make up & hair artist. Για να σας δώσουμε μια εικόνα του τι σημαίνει διεθνής τηλεοπτική παραγωγή, για τα γυρίσματα του ενός επεισοδίου που έγινε στο Ζάππειο επιστρατεύτηκαν δέκα μεγάλα βαν για την προετοιμασία και των παικτών με την συμμετοχή άλλων 20 ατόμων της παραγωγής (τεχνικοί, σκηνοθετικό και δημοσιογραφικό team)

klum greece

Το μοντέλο που φορούσε ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί neon σύνολο με ψηλόμεσο φαρδί παντελόνι που το συνδύασε με ένα ίδιας απόχρωσης πουκάμισο με μεγάλες τσέπες, συνδυάζοντας την εμφάνισή της, με τα πολύ ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου, εντυπωσιάστηκε καταρχάς από τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες την ώρα του γυρίσματος. «Μοιάζει να είναι σαν καλοκαίρι» ακούστηκε να λέει στους συνεργάτες της. Μετά από το δίωρο γύρισμα, η Heidi Klum έγινε αντιληπτή και από κάποιους ξένους τουρίστες που την χαιρέτησαν και αναχώρησε αμέσως για το ξενοδοχείο της. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, νωρίς το πρωί αύριο θα αναχωρήσει για την Γερμανία.



Και επειδή είναι γνωστή για το χιούμορ της και τις μεταμφιέσεις της, πρίν από μερικούς μήνες έκανε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο, τρολάρισμα στην ουσία, μια παρωδία με την δική της ματιά για το τι συμβαίνει πίσω στα παρασκήνια του μεγάλου τηλεοπτικού show.

#Just fabulous

(φωτογραφίες NDP photo agency/ instagram @heikiklum)