Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε το παρασκήνιο της διπλής μετακόμισης: «Μας φιλοξενούν οι γείτονες»

Πατούλια Κατερίνα
Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε το παρασκήνιο της διπλής μετακόμισης: «Μας φιλοξενούν οι γείτονες»

«Έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι μας μέχρι τέλος Οκτωβρίου και το επόμενο δεν ήταν ακόμα δαθέσιμο», είπε η Χριστίνα.

Μας το υποσχέθηκε και το έκανε πράξη. Η Χριστίνα Μπόμπα ολοκλήρωσε την απαιτητική μετακόμιση με δύο μωρά στο σπίτι και αποφάσισε να εξηγήσει στους fans της στο Instagram τι ακριβώς συνέβη και ποιος φιλοξενεί την οικογένειά της αυτή τη στιγμή.

Η μετακόμιση:

Από νωρίς χτες, η Χριστίνα Μπόμπα βρισκόταν ανάμεσα σε κούτες στο σπίτι της στο Κολωνάκι, όπου από τις 23 Ιουνίου και μετά έμενε μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και τις δύο κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Η ίδια η Χριστίνα εξήγησε πως τις ημέρες αυτές ετοιμάζει τις κούτες της μετακόμισης και ότι θα ακολουθήσουν δύο μετακομίσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Χριστίνα Μπόμπα μετακομίζει και μας λέει πώς νιώθει - Ο Τανιμανίδης πάντως κάνει χιούμορ!

Η εξήγηση για τη διπλή μετακόμιση:

Η Χριστίνα, αφού ολοκλήρωσε τη μετακόμιση, αποφάσισε να εξηγήσει σε όσους ήθελαν τόσο πολύ να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί.



Ουσιαστικά, υπήρξε ένας μήνας, ο Νοέμβριος στον οποίο η Μπόμπα και ο Τανιμανίδης έμειναν χωρίς σπίτι και φιλοξενούνται από τους γείτονές τους.

«Με ρωτάτε συνέχεια γιατί δύο μετακομίσεις, εμείς έπρεπε να αδειάσουμε το προηγούμενο σπίτι μας γιατί είχε πουληθεί μέχρι τέλος Οκτωβρίου αλλά το σπίτι στο οποίο θα καταλήξουμε είναι διαθέσιμο αρχές Δεκέμβρη, οπότε ήταν ένα μηνάκι που δεν ξέραμε τι να κάνουμε.

Ευτυχώς έχουμε τόσο καλούς γείτονες, ένα φανταστικό ζευγάρι από τη Ζάμπια που τους αγαπάμε και μας αγαπούν, μας είδαν με τα δύο μωράκια και μας φιλοξενούν, αυτοί βρίσκονται στη Ζάμπια αυτό το διάστημα, οπότε μένουμε σε ένα υπέροχο σπίτι».

Ποια ήταν η αντίδραση του κόσμου;