Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Μπουκουράν και Μαρία Λεκάκη αποθεώθηκαν από τους χρήστες του Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Μπουκουράν και Μαρία Λεκάκη αποθεώθηκαν από τους χρήστες του Twitter

Η μεταμφίεση του Μπουκουράν και η ηθοποιός Μαρία Λεκάκη που θα είναι πάντα για το κοινό η ....Πέγκυ μοναδική μου αγάπη από το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Εντελώς σουρεάλ καταστάσεις έζησαν οι τηλεθεατές στο Συμπέθεροι από τα Τίρανα στο Mega. Στα trends του Twitter στις πρώτες θέσεις βρέθηκαν η μεταμφίεση του Μπουκουράν σε γυναίκα (τον ρόλο υποδύεται ο Κώστας Καζάκας) για να μην καταλάβει κανείς τον δεσμό του με την Πένη, η Μαρία Λεκάκη που υποδύεται την Πωλίνα, αλλά και τα δεκάδες πτηνά που αναφέρει η Φώτω Γκιουλέκα (Κατερίνα Ζαρίφη) και θα πρέπει να σωθούν στο Κουδουνάρι. Αρκετοί άνοιξαν τα λεξικά, ρώτησαν και αναζήτησαν στη Google τα ονόματα και όντως είναι όλα υπαρκτά. Ο Μιχάλης Ρέππας δεν άφησε τίποτε στην τύχη του στο σενάριο.

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Ο Μπουκαράν γίνεται...Οθέλλος και ο Λυκούργος ανακαλύπτει λάθος απιστία

sympetheroi3

Πέγκυ μοναδική μου αγάπη

Η Μαρία Λεκάκη όσα χρόνια και αν περάσουν, στην συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού είναι χαραγμένη ως η...Πέγκυ μοναδική μου αγάπη, όπως την προσφωνούσε ο Μάνθος (Βασίλης Κούκουρας) στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης. Και τώρα που και οι δύο ηθοποιοί ξαναβρίσκονται τηλεοπτικά ως το παράνομο ζευγάρι Κακαλιούρα και Βαρδάκα, οι τηλεθεατές συγκρίνουν το τότε με το σήμερα.


https://www.instagram.com/p/CVQaDLRqyAp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ειδικά στην σκηνή του επεισοδίου που είδαμε την Μαρία Λεκάκη να τραγουδά από χαρά στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια να περιμένει να συναντήσει τον κρυφό της έρωτα στο πατρικό της στο Καλαμίτσι (χωρίς να ξέρει ότι και τον Μπουκουράν εκεί τον έχει κρύψει η Πένη) τα σχόλια πήραν....φωτιά.



Μπουκουράν για πάντα

Ο μοναδικός τρόπος που ο ηθοποιός Κώστας Καζάκας υποδύεται τον Μπουκουράν, είναι υποδειγματικός για τους χρήστες του Twitter, μαζί με το δίδυμο των μπατζανάκηδων (Μιχάλης Ρέππας και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) το οποίο επίσης έχουν κατατάξει στο top της σειράς. Η χθεσινή του μεταμφίεση για να μην γίνει αντιληπτός από τον Λυκούργο και σύζυγο της Πένη, αποθεώθηκε.

mpoukouran2

Το καλό πάντως με την σειρά είναι ότι προσφέρει και....εγκυκλοπαιδικές γνώσεις. Κάποιοι μπήκαν στον κόπο από περιέργεια να δούν αν τελικά υπάρχουν τα περίεργα πτηνά που αναφέρει η Φώτω Γκιουλέκα και προσπαθεί να προστατέψει από τα έργα του Λυκούργου.

Και όμως υπάρχουν....

Δείτε στη photo gallery που ακολουθεί τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των χρηστών