Η Heidi Klum στην Ελλάδα - Η συγκλονιστική θέα από το ξενοδοχείο και τα βίντεο με τον Tom Kaulitz

Η Heidi Klum στην Ελλάδα - Η συγκλονιστική θέα από το ξενοδοχείο και τα βίντεο με τον Tom Kaulitz

Το μοντέλο και ο κιθαρίστας δείχνουν να απολαμβάνουν την παραμονή τους στη χώρα μας.

Η Heidi Klum βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα για τα γυρίσματα του γερμανικού Next Top Model. Κάπως έτσι, το μεσημέρι της Παρασκευής ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Ζάππειο κατά τη διάρκεια μίας από τις δοκιμασίες που καλούνται τα μοντέλα να διαγωνιστούν στην ημιτελική φάση του διαγωνισμού.

Δέκα μεγάλα βαν επιστρατεύτηκαν για την διεκπεραίωση των γυρισμάτων, αφού, για να παραδοθούν τα επεισόδια στο κοινό, χρειάζεται η μεταφορά τόσο των συμμετεχόντων όσο και των ανθρώπων της παραγωγής.

Για ποιο λόγο βρίσκεται στην Αθήνα η Heidi Klum; Το ξαφνικό ταξίδι στην Ελλάδα (photos)

https://www.instagram.com/p/CV9ozz7swxl

Η Heidi Klum με τον Tom Kaulitz

https://www.instagram.com/p/CV7AMJ-N28L

Η Heidi Klum εθεάθη με τον σύζυγό της, Tom Kaulitz, στην Αθήνα και, φυσικά, οι παρευρισκόμενοι άδραξαν την ευκαιρία να τους απαθανατίσουν. Φορώντας ένα super classy πορτοκαλί σύνολο βρέθηκε στην αγκαλιά του καλού της, ο οποίος επέλεξε πιο γήινες αποχρώσεις για το outfit του.

Η ανάρτηση από το ξενοδοχείο

https://www.instagram.com/p/CV7nZSzjGxy

Το μοντέλο ανέβασε σήμερα, 6 Νοεμβρίου, ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό βίντεο. Σε αυτό, η Klum φορώντας ένα ψηλόμεσο παντελόνι φόρμας και ένα αθλητικό μπουστάκι θαύμαζε τη θέα που δείχνει να είναι στα Νότια Προάστια.

Τα βίντεο με τον Kaulitz στο αυτοκίνητο





Η Heidi Klum και ο Tom Kaulitz είναι ένα πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι που δε χάνει ευκαιρία να δείξει πόσο ενθουσιασμένοι είναι ο ένας με τον άλλον. Κατά τη μεταφορά τους με το αυτοκίνητο, ο κιθαρίστας έπαιζε στο κινητό του και το μοντέλο τον τραβούσε βίντεο.

https://www.instagram.com/p/CV9qqsSDYdw

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες από την επίσκεψη της Heidi στην Ελλάδα.