Δέσποινα Βανδή: Αποθέωση στο Twitter για την πρώτη εμφάνιση στο J2US μετά το ταξίδι με τον Μπισμπίκη

Δέσποινα Βανδή: Αποθέωση στο Twitter για την πρώτη εμφάνιση στο J2US μετά το ταξίδι με τον Μπισμπίκη

Η Βανδή έδειχνε πιο λαμπερή από ποτέ φορώντας ένα υπέροχο κόκκινο ρούχο με cut-outs.

Μπορεί ακόμη να μην υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, όμως, οι κοινές εμφανίσεις και έξοδοι δε σταματούν. Πρόσφατα, στο επίκεντρο της showbiz βρέθηκε το ταξίδι της τραγουδίστριας και του ηθοποιού στη Ρώμη, από το οποίο και κυκλοφόρησαν φωτογραφίες.

Στη δημοσιότητα ήρθαν φωτογραφίες από την αναχώρηση του ζευγαριού για την Ιταλία στις 3 Νοεμβρίου αλλά και από την αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Ρώμης για την επιστροφή τους στην Ελλάδα.



Βανδή- Μπισμπίκης: Επιστρέφουν από τη Ρώμη- Οι νέες φωτογραφίες και το βίντεο από το αεροδρόμιο

Η πρώτη εμφάνιση μετά το ταξίδι στη Ρώμη

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε χτες στο Just The 2 Of Us για να αναλάβει για μία ακόμα φορά τον ρόλο του κριτή του παιχνιδιού. Η τραγουδίστρια, ωστόσο, εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ με μία εντυπωσιακή δημιουργία της Tania Christophoratou, παπούτσια Nak shoes και κοσμήματα από Danelian Diamonds.

Η λάμψη της έγινε, φυσικά, αντιληπτή από το κοινό στο Twitter που κατευθείαν άρχισε να σχολιάζει non-stop, αναφέροντας την υπέροχη εμφάνιση ως αποτέλεσμα της ανανέωσής της και του πόσο ωραία πρέπει να πέρασε στο ταξίδι με τον Μπισμπίκη.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα σχόλια που έφτασαν στο Twitter.