Βανδή- Μπισμπίκης: Επιστρέφουν από τη Ρώμη- Οι νέες φωτογραφίες και το βίντεο από το αεροδρόμιο

Βανδή- Μπισμπίκης: Επιστρέφουν από τη Ρώμη- Οι νέες φωτογραφίες και το βίντεο από το αεροδρόμιο

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης επιστρέφουν από τη Ρώμη και εντοπίστηκαν ξανά από τον φωτογραφικό φακό. 

Ενώ η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος στα social media, το Πρωινό του ANT1 εντόπισε την τραγουδίστρια και τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη, ξανά στο αεροδρόμιο αλλά αυτή τη φορά, στο αεροδρόμιο της Ρώμης.

Ακριβώς όπως συνελήφθησαν από τον φωτογραφικό φακό στο αεροδρόμιο του Ελευθέριου Βενιζέλου κατά την αναχώρηση για την Ιταλία στις 3 Νοεμβρίου, έτσι ακριβώς το Πρωινό έδειξε φωτογραφίες και βίντεο του ζευγαριού κατά την αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Ρώμης αυτή τη φορά.



Ντυμένη casual, η Δέσποινα προτίμησε αυτή τη φορά κόκκινο κασκέτο ενώ ο Βασίλης ήταν εκείνος που μετέφερε τις βαλίτσες.

H σιγή της Δέσποινας Βανδή στο Instagram και το σχόλιο για το ταξίδι στη Ρώμη με τον Μπισμπίκη

Το τριήμερο ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία

vandi vasilis1

Το πρωί της Τετάρτης (3/11) η κάμερα του Πρωινού και ο Γρηγόρης Μπάκας πέτυχαν τη Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο, όπου και την περίμενε ο Βασίλης Μπισμπίκης.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Loveit, ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια πέταξαν μαζί για την Ιταλία και δεν έλειψαν οι τρυφερές αγκαλιές.

Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Η μετακόμιση και το ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί στο αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρηση, τόσο μέσα στο λεωφορείο προς το αεροπλάνο, όσο και στην αγορά καφέ νωρίς το πρωί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο τους ήταν πολύ διαχυτικοί, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά χωρίς καν να μιλήσουν, τη σχέση τους.

Στα πλάνα πάντως από τη Ρώμη, ο Βασίλης και η Δέσποινα τηρούσαν ένα πιο διακριτικό προφίλ.

Αυτό ήταν ένα ακόμα ταξίδι των δύο φίλων που είχαν ταξιδέψει πριν 1,5 μήνα στο Ναύπλιο μαζί ενώ παράλληλα έχουν κάνει πολλές κοινές νυχτερινές εξόδους, ειδικά στο κέντρο της Αθήνας.