Γενέθλια για τη Δούκισσα Νομικού! Ο στολισμός του δέντρου με σορτσάκι και οι νέες φωτό με τα παιδιά

Γενέθλια για τη Δούκισσα Νομικού! Ο στολισμός του δέντρου με σορτσάκι και οι νέες φωτό με τα παιδιά

Η Δούκισσα στόλισε ήδη το χριστουγεννιάτικο δέντρο και αυτό σχετίζεται με τη γέννηση του Σάββα.

Γενέθλια έχει σήμερα η Δούκισσα Νομικού και γίνεται 35 ετών. Όπως πληροφόρησε το κοινό της στον λογαριασμό της στο Instagram, από τότε που γεννήθηκε ο γιος της, Σάββας Θεοδωρίδης, μία μέρα πριν τα γενέθλιά της στολίζει και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ώστε να μπορεί η οικογένεια να απολαύσει το «ζεστό» κλίμα που δημιουργεί όσο γίνεται περισσότερη.

Κάπως έτσι, λοιπόν, με τη γλυκιά συντροφιά των παιδιών της, στόλισε το δέντρο φορώντας μία μακρυμάνικη μπλούζα και ένα σορτσάκι, γιατί έκανε ζέστη! Επί τη ευκαιρία, είδαμε και μία γωνιά του πολύ κομψού σαλονιού της.

Η Δούκισσα στόλισε δέντρο με σορτσάκι μία μέρα πριν τα γενέθλιά της!

https://www.instagram.com/p/CV8hSlari-d

«Και του χρόνου με υγεία❤️
~~~~~~~~~~~
Από τότε που γεννήθηκε ο Σάββας στολίζω πάντα μία ημέρα πριν τα γενέθλια μου, για να χαρούμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φωτάκια και τη ζεστασιά του όσο περισσότερο μπορούμε ✨
~~~~~~~~~~~
Σήμερα στολίσα με σορτσάκι
#christmas #christmastree #christmasiscoming #not #summeriscoming»

Στο Λονδίνο η Δούκισσα Νομικού-Το «ατύχημα» που αποκάλυψε στο Instagram

https://www.instagram.com/p/CV-jnUYtT9y

Από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο στο modelling και την παρουσίαση

Η Δούκισσα γεννήθηκε στο Μαρούσι στις 7 Νοεμβρίου του 1986 και μεγάλωσε στη Βουλιαγμένη. Σπούδασε στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ, παράλληλα, ασχολήθηκε με τον χώρο του modelling. Το 2007, μάλιστα, αναδείχτηκε ως Σταρ Ελλάς.

Τότε ήταν που η Δούκισσα έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση και έκτοτε εμφανίζεται συχνά στην παρουσίαση διάσημων εκπομπών.



Με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη άρχισαν να βγαίνουν το καλοκαίρι του 2014, παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου του 2017 στη Μύκονο και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Σάββα (25 Μαρτίου 2018) και την Αναστασία (26 Σεπτεμβρίου 2019).

Δες περισσότερες φωτογραφίες από τον στολισμό στο σπίτι της Δούκισσας στη συνέχεια.