Ρένια Λουιζίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει -και που δε θα κάνει- Instagram

Ρένια Λουιζίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει -και που δε θα κάνει- Instagram

Η Ρένια Λουιζίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για όλα.

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα Δε Γίνεται», μίλησε η Ρένια Λουιζίδου και με τον δικό της καθημερινό και ιδιαίτερα «ζεστό» τρόπο είπε τη δική της άποψη για τα social media.

Η 55χρονη ηθοποιός σχολίασε το κατά πόσο τσακώνεται στις συνεργασίες της, τον εθισμό της με το Internet αλλά και τον φόβο της για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διηγήθηκε, μάλιστα, χιουμοριστικά τον λόγο που δεν έχει κάνει -και που μάλλον δε θα κάνει- Instagram.



Η Ρένια Λουιζίδου δεν τσακώνεται συχνά

«Δεν τσακώνομαι συχνά. Είναι θέμα χαρακτήρα αυτό. Όταν τσακωθώ, τσακώνομαι πολύ και, επειδή τον ξέρω τον εαυτό μου, πολύ δύσκολα γυρνάω πίσω μετά από έναν πολύ μεγάλο τσακωμό. Εννοώ συναισθηματικά. Γι’ αυτό και το αποφεύγω. Δεν το λέω για καλό. Εξαντλώ όλα τα όρια, οπότε, όταν εξαντληθούν όλα τα όρια, μετά δεν είσαι ok την ώρα που τσακώνεσαι»

Ρένια Λουιζίδου: Η ολική αλλαγή στην εμφάνισή της και ο διπλός τηλεοπτικός ρόλος

Είναι εθισμένη στο διαδίκτυο

«Είμαι εθισμένη στο διαδίκτυο. Δηλαδή, το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί με τον καφέ είναι να μπω στα sites. Μ’ αρέσει πάρα πολύ αυτός ο καινούργιος κόσμος, social media, όμως, δεν έχω. Γιατί φοβάμαι. Φοβάμαι ότι θα μου χαλάει η διάθεση χωρίς λόγο. Φοβάμαι ότι είναι λίγο όλα υπερβολικά ακόμη. Μπορεί σε μερικά χρόνια που δε θα ‘ναι τόσο καινούργιο και τόσο μανιακό για όλους αυτό το πράγμα που είναι κολλημένο -έγινε κάτι στο Βλαδιβοστόκ και πρέπει να πω εγώ τι νομίζω-. Κάποια στιγμή, νομίζω και ελπίζω ότι θα κουλάρει όλο αυτό το πράγμα και δε θα μας είναι τόσο…»

https://www.instagram.com/p/CV-eYL1I6Lc

Γιατί δεν κάνει Instagram

«Instagram δεν μπορώ να φτιάξω. Γιατί, για να το υποστηρίξεις, έχει να κάνει με την εικόνα και, όπως είπα πριν… Τώρα πια βαριέμαι πολύ. Δεν είμαι τόσο ανώτερη για να βγαίνω ως έχω, ούτε είμαι τόσο φιλάρεσκη ώστε να προσέχομαι για να βγάλω κάτι στο Instagram. Οπότε, υποθέτω ότι, αν κάνω Instagram, η μία φωτογραφία θα είναι τον Σεπτέμβρη και η άλλη θα είναι τον Μάιο»