O Kanye West ξεπερνά τον χωρισμό από την Kim Kardashian με 22χρονο μοντέλο που της μοιάζει πολύ!

Πατούλια Κατερίνα
O Kanye West ξεπερνά τον χωρισμό από την Kim Kardashian με 22χρονο μοντέλο που της μοιάζει πολύ!

Το μοντέλο Vinetria, έκλεψε την καρδιά του Kanye West μετά τον χωρισμό από την Kim Kardashian.

Σιγά μην κάτσει να κλάψει. Παρά την ανησυχία που εξέφρασε σύσσωμη η οικογένεια Κardashian για το πώς θα πάρει τον νέο δεσμό της Kim Kardashian o πρώην σύζυγός της και πατέρας των τεσσάρων παιδιών της, ο ίδιος φαίνεται να έχει βρει ήδη νέα αγαπημένη.

O νέος δεσμός του Kanye

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Page Six, o Kanye ο οποίος άλλαξε το όνομά του σε Ye αντί του West, είναι ζευγάρι με το 22χρονο μοντέλο Vinetria. Και όχι μόνο. Ο 44χρονος ράπερ έκανε και την πρώτη επίσημη εμφάνιση με τη νέα του αγαπημένη σε αγώνα μπάσκετ στην Minneapolis, τον πρώτο για την Ακαδημία Donda που ίδρυσε ο West, στη μνήμη της μητέρας του.

Στον αγώνα αυτό, ο West εμφανίστηκε με την αγαπημένη του με την οποία το ρεπορτάζ αναφέρει πως μετράει λίγο καιρό μαζί.
Η Vinetria ήταν μαζί με τον Kanye όταν ο ράπερ ηχογραφούσε τη συνέντευξη Drink Champs, τον περασμένο μήνα στο Μαιάμι.
Τα πράγματα φαίνεται πως σοβάρεψαν για το μοντέλο που έχει τα μισά χρόνια του West και οι δυο τους κάθισαν μαζί στο γήπεδο και δεν φοβήθηκαν να φωτογραφηθούν παρέα.



Αυτός είναι ο πρώτος δεσμός του Kanye που γίνεται γνωστός μετά το τέλος του γάμου με την Kim και το διαζύγιο μετά από επτά χρόνια και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών: της8χρονης North, του 5χρονου Saint, της 3χρονης Chicago και του 2χρονου Psalm.
Μετά τον χωρισμό με την Kim, ο Kanye φέρεται να βγήκε για λίγο καιρό με την Irina Shayk αλλά πολλαπλές πηγές ανέφεραν πως West και Shyak είναι μόνο φίλοι.
Την ίδια στιγμή η Kim είναι σε σχέση με τον κωμικό Pete Davidson, τον πάλαι ποτέ αρραβωνιαστικό της Ariana Grande ο οποίος είχε δεσμό και με την Kate Beckinsale.



Ο δεσμός της Kim με τον Pete

Οι Kardashians ανησυχούσαν πολύ για το πώς θα πάρει ο Kanye τον νέο δεσμό της Kim και σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας Page Six, περίμεναν πώς ακριβώς θα αντιδράσει ο ράπερ.

«Όλοι φοβούνταν, ειδικά επειδή ο West είχε πει πρόσφατα πως θέλει να είναι ξανά με την Kim. Όλη η οικογένεια ανησυχούσε για το πώς θα δει ο Kanye το γεγονός πως η Kim περνάει τόσο χρόνο με τον Pete».

Ο Kanye West βάζει τα πράγματα στη θέση τους - «Δεν έχουμε χωρίσει με την Kim»

Η 41χρονη Kim και ο 27χρονος Pete έχουν εμφανιστεί πολλές φορές μαζί και έδειχναν πολύ αγαπημένοι, γεγονός που φαίνεται να ενόχλησε τον Kayne ο οποίος έκανε unfollow στην πρώην σύζυγό του στο Instagram.

«Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο με την Κιμ»

O Κanye πάντως, μιλώντας στο Revolt TV τον περασμένο μήνα είχε υποστηρίξει πως τα μίντια φταίνε για τον χωρισμό του με την Kim, πως ο ίδιος θέλει να είναι μαζί της παρά το διαζύγιο και πως τα παιδιά τους θέλουν τους γονείς τους μαζί.



Τον Ιανουάριο του 2020, η Page Six είχε πρώτη αναφέρει πως η Kim σκέφτεται να δώσει τέλος στον γάμο της και τον Φεβρουάριο κατέθεσε τελικά αίτηση διαζυγίου μετά από επτά χρόνια.