Μετά από τόσες αντιδράσεις και αναρτήσεις, η Μέρι συμφιλιώθηκε με τον Τάσο Ξιαρχό

Κατερίνα Μπούσιου
Μετά από τόσες αντιδράσεις και αναρτήσεις, η Μέρι συμφιλιώθηκε με τον Τάσο Ξιαρχό

Επιτέλους, τέλος. Με γέλια και αγκαλιές μας γνωστοποίησαν με μια φωτογραφία  στο Instagram πως τα ξαναβρήκαν.

Η Μέρι ήταν μέχρι προχθές μια άγνωστη σε εμάς νεαρή κοπέλα. Μέχρι που μέσα σε μια μέρα δέχθηκε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από επώνυμες και μη, για το κακεντρεχές σχόλιο που της είχε κάνει ο γνωστός χορογράφος Τάσος Ξιαρχό για τα κιλά της και την ριγέ μπλούζα που φορούσε. Τελικά τον συγχώρησε και η κοινή τους φωτογραφία από την συνάντησή τους, είναι η απόδειξη.

Ο Τάσος Ξιαρχό το' σκασε από το νοσοκομείο - Τι συνέβη

xiarxo

Η συμφιλίωση

'Ηδη από χθές με συνέντευξή της στο Τι λές τώρα στο Mega, η Μέρι Παππά, είχε αποκαλύψει πως ο γνωστός χορογράφος μετά από τον ντόρο που προκάλεσε το κακεντρεχές σχόλιο του προς εκείνη, της είχε τηλεφωνήσει για να της ζητήσει συγγνώμη και εκείνη την είχε αποδεχθεί. Άλλωστε και με ανάρτησή της προτού εκείνος το πράξει, είχε αναφέρει ότι επιλέγει να τον συγχωρήσει. «Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ αγχωμένη, γιατί νιώθω πολύ άσχημα για όλο αυτό. Δεν ήθελα να πάρει τέτοια τροπή. Όλοι μας έχουμε λάθος στιγμές. Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να στήνεται στον τοίχο και να πυροβολείται για κάτι το οποίο έκανε λάθος.» Στην συνέντευξη είχε μιλήσει και για την πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες, λέγοντας πως όλο αυτό το συμβάν την είχε στεναχωρήσει τόσο πολύ, που αναγκάστηκε να φύγει προσωρινά από τη δουλειά της, λέγοντας χαρακτηριστικά «έκλαιγα συνέχεια». Αναφέρθηκε μάλιστα στα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου και της Κατερίνας Ζαρίφη που ήταν από τις πρώτες επώνυμες που φορώντας ριγέ μπλούζες όχι μόνο της συμπαραστάθηκαν αλλά αποδοκίμασαν το σχόλιο του χορογράφου.



Η μεταξύ τους συνάντηση έγινε χθές το βράδι και όπως βλέπετε σε πολύ ευχάριστο κλίμα με γέλια και αγκαλιές και με τέτοια θερμότητα που σε αρκετούς προκάλεσε εντύπωση. Και οι δύο δημοσίευσαν την κοινή τους φωτογραφία στα προφίλ τους στα social media βάζοντας έτσι μια τελεία στην όλη αναστάτωση που προκλήθηκε και έφτασε μέχρι και σε απόπειρα αυτοκτονίας, όπως υποστήριξε ότι έπραξε ο γνωστός χορογράφος.


https://www.instagram.com/p/CTy4u6WMEKn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως πριν επέλθει η συμφιλίωση, ο Τάσος Ξιαρχό που δεν ακολούθησε την προτροπή -συμβουλή, αρκετών επώνυμων να σιωπήσει, είχε δημοσιεύσει μια ανάρτηση, για να δικαιολογηθεί για τα αρνητικά σχόλια που είχε λάβει, για την ορθογραφία του ονόματος της Μέρι (και όχι Μαίρη), ενώ είχε σβήσει όλες τις αναρτήσεις του λογαριασμού του από την αρχή που είχε δημιουργήσει το προφίλ του στο Instagram.

xiarxo2

Και με ένα βίντεο στην συνέχεια που χορεύει μας προιδέασε πως από εδώ και στο εξής θα ασχοληθεί μόνο με το χορό που είναι και η κύρια απασχόλησή του.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν.