Θα γίνει ταινία η ζωή της Αγγελικής Νικολούλη; Ο γιός της Κωνσταντίνος δίνει την απάντηση

Κατερίνα Μπούσιου
Θα γίνει ταινία η ζωή της Αγγελικής Νικολούλη; Ο γιός της Κωνσταντίνος δίνει την απάντηση

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Αγγελικής Νικολούλη στη Δώρα Αναγνωστοπούλου και η εμφάνιση έκπληξη του γιού της παρουσιάστριας του «Φώς στο Τούνελ», σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Μουσούλη. 

Η επιστροφή της Αγγελικής Νικολούλη στην μικρή οθόνη και της εκπομπής της «Φώς στο τούνελ» για 27η τηλεοπτική σεζόν, αυτή τη φορά από τη συχνότητα του Mega, συζητήθηκε όσο καμία. Κάθε χρονιά η εκπομπή της γίνεται άλλωστε talk of the town για την έρευνα και τα αποκλειστικά της, στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Η δημοσιογράφος αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει αποκαλύψεις για την δική της ζωή, στην Δώρα Αναγνωστοπούλου και στην εκπομπή Mega stories που θα μεταδοθεί αύριο Τρίτη στις 23.50. Η έκπληξη της εκπομπής είναι και η συνέντευξη του γιού της Αγγελικής Νικολούλη και γνωστού σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Μουσούλη. Και είναι εξίσου αποκαλυπτικός μιλώντας για τη μητέρα του που έζησε πολλές φορές....επικίνδυνα.

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει: Η πρεμιέρα, το Mega και οι extreme αλλαγές που συζητήθηκαν πολύ!


https://www.instagram.com/p/CV3WoltIdRd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι αποκαλύψεις του γιού της Αγγελικής

Για πρώτη φορά η δημοσιογράφος θα κάνει κοινή εμφάνιση σε εκπομπή με τον 32χρονο γιό της Κωνσταντίνο, γνωστό σκηνοθέτη και σεναριογράφο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζεί μεταξύ Νέας Υόρκης και Λος 'Αντζελες όπου διατηρεί και εταιρεία παραγωγής. Ο οποίος εκτός από τις διηγήσεις για την ιδιαιτερότητα της παιδικής του ηλικίας με το δύσκολο επάγγελμα που διάλεξε η μητέρα του, αλλά και τους κινδύνους για της ζωή της που αντιμετώπισε λόγω του ρεπορτάζ της, έδωσε και ένα...αποκλειστικό. Και αποκαλύπτει πως έχει σκεφτεί πολύ σοβαρά να κάνει ταινία τη ζωή της. 'Αλλωστε η μητέρα του είναι μοναδική παγκοσμίως στο είδος της, με σχετική μάλιστα αναφορά και στο βιβλίο Γκίνες. Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης όπως δηλώνει, έχει κάνει μια αρχική σκέψη για το θέμα της ταινίας, να αναδείξει τη δυναμική γυναίκα πίσω από τις δύσκολες υποθέσεις, την ατρόμητη ρεπόρτερ αλλά και πως βίωσε συναισθηματικά και στην προσωπική της ζωή, όλη αυτή την πίεση της δουλειάς της. Τις στιγμές που στάθηκε ατρόμητη και εκείνες που λύγισε. Αυτή η ταινία βεβαίως όποτε πραγματοποιηθεί θα μας αποκαλύψει πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε για εκείνη.


https://www.instagram.com/tv/CV-8UIhI5cF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αδυναμία στο γιό της

Ο γιός της Αγγελικής Νικολούλη όπως και η ίδια έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας από μικρό παιδί. «Ως παιδί χαμηλών τόνων που ήταν πάντα, δεν του άρεσε όλη αυτή η προβολή. Στο σχολείο όταν ήταν μικρός, απέφευγε να πεί ποιά είναι η μητέρα του. Θυμάμαι πόσο δυσκολευόταν και στις διακοπές μας. Πήγαινα εγώ με τον πατέρα του μπροστά και ακολουθούσε με τον φόβο μην πέσει πάνω μας κάποιος φωτογράφος». Για να συμπληρώσει πως η καλλιτεχνική ματιά του γιού της Κωνσταντίνου της στάθηκε χρήσιμη όπως και η πρακτική του βοήθεια στην συγγραφή κάποιων βιβλίων της.


https://www.instagram.com/p/BxspRQvFmTW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην εκπομπή εκτός του γιού της Κωνσταντίνου θα μιλήσουν παλαιοί και νέοι συνεργάτες της, φίλοι που την γνωρίζουν χρόνια, αλλά και συνάδελφοι που έχουν σταθεί δίπλα της από τα πρώτα βήματα της καριέρας της ως η πρώτη γυναίκα αστυνομική ρεπόρτερ, αρχικά σε μεγάλες εφημερίδες και στη συνέχεια στην τηλεόραση. H ίδια ωστόσο θα μας διηγηθεί τις λεπτομέρειες πίσω από τις μεγάλες υποθέσεις που διαχειρίστηκε και απασχόλησαν την κοινή γνώμη, από την υπόθεση εξαφάνισης του μικρού 'Αλεξ, μέχρι την πρόσφατη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν.