'Αγριες Μέλισσες: «Μόνο εσύ μετράς», είπε ο Νικηφόρος στην Ασημίνα και έγινε χαμός από σχόλια

Πατούλια Κατερίνα
'Αγριες Μέλισσες: «Μόνο εσύ μετράς», είπε ο Νικηφόρος στην Ασημίνα και έγινε χαμός από σχόλια

Τι κι αν πήραν διαζύγιο; Ο Νικηφόρος μας σκλάβωσε με την ατάκα στην Ασημίνα του.

Τι κι αν έχει πάρει διαζύγιο το ζευγάρι τούτο από τις Άγριες Μέλισσες. Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα κατάφεραν να κάνουν το κοινό, να συγκινηθεί και ο Νικηφόρος με μια και μόνο ατάκα έγινε viral στο Twitter.

Το τετ α τετ Νικηφόρου- Πέτρου

Ο Νικηφόρος, από το sneak peak που είχαμε ήδη στα χέρια μας, θα επιδίωκε μια συνάντηση με τον Πέτρο για να του ζητήσει να αποδεσμεύει την Ασημίνα από την εφημερίδα με σκοπό να μην μπει σε κίνδυνο η ίδια και ο γιος του Σέργιος.



Η συνάντηση δεν πάει ακριβώς όπως την είχε σκεφτεί ο Νικηφόρος, ο οποίος μπορεί να είδε το τρυφερό φιλί ανάμεσα σε Ασημίνα και Πέτρο αλλά ευτυχώς δεν είδε την hot ερωτική σκηνή τους πάνω στο τραπέζι της εφημερίδας.

Ο Πέτρος ενημερώνει την Ασημίνα για την εμφάνιση του πρώην συζύγου της κ εκείνη δεν χάνει καιρό και τον επισκέπτεται στο νυχτερινό κέντρο πριν αυτό ανοίξει.

Πανικός με τον Νικηφόρο

Και μπορεί η αδερφή Σταμίρη να έχει προχωρήσει και να σκέφτεται μόνο τον εκδότη της καρδιάς της, ο Νικηφόρος όμως που έτσι κι αλλιώς δεν ήθελε να υπογράψει το διαζύγιο την ξαφνιάζει με την επική του ατάκα:

«Μόνο εσύ μετράς», είπε ο Νικηφόρος και το Twitter σάστισε!
Χαμός από σχόλια που θα δεις στην γκάλερι στο τέλος του κειμένου.



Έκανε την εμφάνισή της και η Ρένα

Αυτό που σίγουρα δεν ξέρει ακόμα η Ασημίνα είναι πως ο Νικηφόρος δεν θα την πολιορκήσει για πολύ καθώς θα πέσει στην αγκαλιά της Ρένα.

Η Ρένα έκανε την εμφάνισή της στο κέντρο του Νικηφόρου και εκείνος κατάφερε με μια ατάκα να την κερδίσει, όταν η νεαρή κοπέλα ήρθε να διασκεδάσει με φίλους στο κέντρο.

Άγριες Μέλισσες: Δυο φιλιά φέρνουν συμφορές – Η επανασύνδεση και ο χωρισμός για Λάμπρο και Ελένη

Η Δρόσω και το φιλί με τον Λευτέρη:

Στο θέατρο και στα πλαίσια της σκηνής που έχουν να ερμηνεύσουν, η Δρόσω έρχεται κοντα με τον Λευτέρη ενώ μοιράζονται το πρώτο τους φιλί. Το κοινό φυσικά θέλει Δρόσω και Κωνσταντή ξανά μαζί και δεν θα σταματήσει.



Τι άλλο θα δούμε σήμερα, Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Η Ελένη βρίσκεται στην αγκαλιά του Λάμπρου, αλλά ο Ζάχος δείχνει τις αληθινές του προθέσεις απέναντί του. Η επίσκεψη του Πέτρου στο σπίτι της Ασημίνας δεν πηγαίνει όπως υπολογίζει, ενώ η Δρόσω σκέφτεται το φιλί της με τον Λευτέρη.

Ο Δούκας είναι ταραγμένος από την εξομολόγηση της Αντιγόνης, ενώ τη Μυρσίνη την πνίγουν οι υποψίες. Η γιορτή για την υπογραφή των συμβολαίων κανονίζεται στο μαγαζί των Σεβαστών και ο Νικηφόρος έρχεται σε σύγκρουση με το Νώντα.

Η Ελένη υποψιάζεται πως ο Ζάχος αμφιβάλλει για τον Λάμπρο, ενώ ο Προκόπης δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Η Ασημίνα αναλαμβάνει τη θέση της κοσμικογράφου στην εφημερίδα και κάνει αισθητή την παρουσία της στην εκδήλωση της Νομαρχίας, ενώ η Δρόσω θα βρεθεί μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα.