Σασμός: Ο δρόμος για το...δεύτερο φονικό μόλις άνοιξε. Το μεγάλο λάθος της Καλλιόπης

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο δρόμος για το...δεύτερο φονικό μόλις άνοιξε. Το μεγάλο λάθος της Καλλιόπης

Πως θα αντιδράσει ο Πέτρος όταν μάθει το δεσμό της αδελφής του και τι θα φέρει η σύγκρουση με τον Αστέρη; Η Καλλιόπη έκρυψε το μυστικό του γιού της Ανθούλας και από τον σύζυγό της; Ευθύνεται εκείνη για το ξεκίνημα της βεντέτας;  

Ο Πέτρος μαθαίνει τυχαία από μια διένεξη της αδελφής του με την μητέρα τους Μαρίνα, τον κρυφό δεσμό της με τον Αστέρη και όλα πια αλλάζουν ριζικά στον Σασμό του Alpha. Τον συμπαθεί φυσικά, αλλά το μυαλό του θα πάρει περίεργες αποφάσεις και θα δράσει εν βρασμώ ψυχής. Οι πληροφορίες λένε πως θα έρθουν αντιμέτωποι με όπλα. Για να γίνουν και εκείνοι θύματα μιας βεντέτας που ξεκίνησε από ένα λάθος της Καλλιόπης.

tzompanaki

Σασμός: Ποιο μεγάλο μυστικό κρύβει η Καλλιόπη; Αντιμέτωπη με την Αργυρώ και τη Μαρίνα


https://www.instagram.com/tv/CWB1FrnlvSl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Έκαμα ότι μπορούσα. Δεν έφταιξα σε τίποτα»

Σε μια ακόμη εξομολόγησή της στον παπά του χωριού που τα γνωρίζει όλα, η Καλλιόπη μιλά για τους εφιάλτες της με την Ανθούλα και κάνει έναν απολογισμό. Λέει πως έκανε αυτό που μπορούσε. Αυτό σημαίνει ότι την έκλεισε σε ίδρυμα και το γιό της τον έδωσε σε άλλη μητέρα που τον υιοθέτησε και με την οποία είχε συχνή επικοινωνία, όπως είδαμε και σε ένα flashback. «Ήθελα να προστατέψω την τιμή του Βασίλη μου και τον έσωσα από αυτή τη λαχτάρα. Όταν με ζήτησε η Ανθούλα έτρεξα. Έκανα ότι μπορούσα» λέει στον παπά χωρίς να του αποκαλύπτει φυσικά ότι εκείνη πήρε την απόφαση το παιδί να το δώσει σε άλλη μητέρα, γιατί ήταν καρπός ενός Βρουλάκη, δηλαδή του πατέρα της Αργυρώς και του εχθρού του συζύγου της. Να εξαφανίσει το παιδί που οδήγησε στην βεντέτα.



Η απορία μας ωστόσο είναι όμως, γιατί καθυστέρησε ο άντρας της Καλλιόπης να ζητήσει το λόγο από τον Βρουλάκη και να τον σκοτώσει χρόνια μετά την γέννηση του παιδιού της αδελφής του; Γνώριζε πως υπήρχε το παιδί; Μήπως το έμαθε καθυστερημένα από την Καλλιόπη; Όλα αυτά θα μας απαντηθούν σύντομα. Γιατί η Καλλιόπη νομίζοντας πως κάνει το σωστό, έκανε το μεγαλύτερο λάθος. Που τώρα θα το πληρώσει και μικρός της γιός ο Αστέρης.


https://www.instagram.com/p/CWAgun8qr4k/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πέτρος και Αστέρης αντιμέτωποι και ένα φονικό κατά λάθος

Ο Πέτρος θα ζητήσει το λόγο από τον Αστέρη για τον δεσμό που έχει με την αδελφή του (αφού διαταραχθούν πλήρως οι σχέσεις του με την Αργυρώ με ενδιάμεση την μητέρα τους και τη γιαγιά τους). Αρχικά θα δούμε τον Αστέρη που μέχρι τώρα πίστευε πως μπορεί να συννενοηθεί με τον Πέτρο και του οφείλει και την βοήθειά του στον τραυματισμό του, να τον ηρεμεί. Αλλά οι πληροφορίες λένε πως ο Πέτρος οξύθυμος καθώς είναι θα ξαναέρθει αντιμέτωπος με τον Αστέρη και θα βγάλει...όπλο με πρόθεση να τον πυροβολήσει. Θα σκοτώσει όμως o Aστέρης κατά λάθος τον Πέτρο, στην προσπάθεια να τον αφοπλίσει. Αυτή η δολοφονία αλλάζει όλη την ιστορία όπως την γνωρίζαμε μέχρι στιγμής. Γιατί θα έχει επίπτωση σε όλους.

Μέχρι όμως να μας βρούν αυτές οι συμφορές το κοινό στο Twitter ζητά απεγνωσμένα περισσότερες σκηνές με τον Μαθιό και τη Βασιλική, την Μαρίνα και τον Αντώνη και διακωμωδεί την εξομολόγηση που έκανε στη Βασιλική, η συνυφάδα της....Αργυρώ.

Δείτε στη photo gallery που ακολουθεί....