Salma Hayek: Τι έκανε η ηθοποιός για να γλιτώσει χρήματα; Η συνήθεια που ξαφνιάζει

Ιωάννα Τζανή
Salma Hayek: Τι έκανε η ηθοποιός για να γλιτώσει χρήματα; Η συνήθεια που ξαφνιάζει

Η Salma Hayek φαίνεται πως ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει, ακόμη κι αν ο τρόπος που χρησιμοποιεί δεν είναι και πολύ «αποδεκτός»!

Ποιος είπε ότι οι φαινομενικά πλούσιοι αστέρες του Hollywood δεν οδηγούνται καμιά φορά σε πράξεις που δεν είναι κοινωνικά αποδεκτές προκειμένου να μη χαλάσουν χρήματα; Η Salma Hayek καταρρίπτει αυτή την εντύπωση που ενδεχομένως έχεις, αποκαλύπτοντας ότι... με ένα εισιτήριο, έβλεπε όλες τις ταινίες της ημέρας στο σινεμά!

Η Salma Hayek έκανε μια λαμπερή εμφάνιση στο 10ο ετήσιο Gala Art+Film μαζί με τον σύζυγό της, François-Henri Pinault, και το ζευγάρι έκλεψε τις εντυπώσεις. Ωστόσο, αυτά που ομολόγησε σε πρόσφατο Q&A στο «Bustle» είναι εκείνα που μας έκαναν να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό, και όχι το κατά τ΄ άλλα super εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε για την εκδήλωση.

salma hayek

Η Salma Hayek γι΄ ακόμα μια φορά αυτοσαρκάζεται: «Ο ρόλος μου στο Eternals είναι ταπεινωτικός»

Συγκεκριμένα, η 55χρονη ηθοποιός - η οποία φημίζεται για τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά της - αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε μια «άτακτη και παράνομη» συνήθεια.


https://www.instagram.com/p/CV_lcLotBYc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το εισιτήριο που... καίει τη Salma Hayek

Απαντώντας σε ερωτήσεις που της ζητούσαν να περιγράψει στην κάμερα πώς ήταν η ζωή της όταν ήταν 28 ετών - τι φορούσε, πού εργαζόταν, τι την άγχωνε, τι θα άλλαζε, αλλά και τι έκανε για πλάκα την εποχή εκείνη, η Salma Hayek εκμυστηρεύτηκε: «Έκανα κάτι πολύ άτακτο και παράνομο. Νομίζω ότι μπορώ να το πω τώρα, έχει παραγραφεί. Μπορώ να ομολογήσω».

Τι ήταν αυτό; «Συνήθιζα να πηγαίνω στο σινεμά τα μεσημέρια και να παίρνω ένα εισιτήριο στη μισή τιμή. Είχα μια λίστα με όλες τις ταινίες που παίζονταν εκείνο το Σαββατοκύριακο. Τις έβαζαν στη σειρά, ώστε να μην μπορείς να δεις πολλές από αυτές τη μια μετά την άλλη. Εγώ, όμως, κρυβόμουν στο μπάνιο, έβαζα καπέλο ή άλλαζα μπλούζα και πήγαινα σε άλλη».



Και συνέχισε:

«Μερικές φορές, έβλεπα την αρχή μιας ταινίας και μετά πήγαινα σε μια άλλη που μόλις είχε ξεκινήσει. Την επόμενη Παρασκευή, επέστρεφα στην αρχική ταινία που δεν είχα δει μέχρι το τέλος. Θα έβλεπα, για παράδειγμα, τέσσερις ταινίες την Παρασκευή το βράδυ στην τιμή ενός εισιτηρίου. Θα έφερνα σνακ και νερό από το σπίτι, γιατί τα σνακ εκεί ήταν ακριβά».

«Μου άρεσε. Μου άρεσε να βλέπω τις ταινίες μόνη μου. Μου άρεσε να σπάω το σύστημα», κατέληξε η Salma Hayek.

Η κρίση ηλικίας δεν ήρθε στα 40 για τη Salma Hayek αλλά στα... 30

Η star του Hollywood εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Νιώθω πολύ άνετα με την ηλικία μου τώρα, όπως και στα 40 μου ένιωθα το ίδιο. Αλλά όταν πλησίαζα τα 30, ήταν εξαιρετικά δύσκολο για εμένα. Κέρδισα όλη αυτή την προσοχή, αλλά κανείς δε μου πρόσφερε δουλειά. Έτσι, όταν πλησίαζα στα 30, πέρασα κατάθλιψη. Είχα χωρίσει με το τότε αγόρι μου. Όλοι ήξεραν ποια ήμουν, αλλά δε λάμβανα σεβασμό από τη βιομηχανία της υποκριτικής».