GNTM 4: Ο Ναπολέων συγκίνησε κριτές και παίκτες- Έκλαψαν όλοι στην αποχώρηση του Γιάννη

Πατούλια Κατερίνα
GNTM 4: Ο Ναπολέων συγκίνησε κριτές και παίκτες- Έκλαψαν όλοι στην αποχώρηση του Γιάννη

Δάκρυα και μια αποχώρηση που ήθελε το Twitter ήρθε στο επεισόδιο επιστροφών του GNTM 4 με καλεσμένη την Ελένη Φουρέιρα.

Ήταν ένα επεισόδιο δυνατό και γεμάτο δάκρυα και ανατροπές για το GNTM 4 που κατέληξε σε μια τελική ομάδα 13 παιδιών σε σχέση με τα εννιά με τα οποία ξεκίνησε το επεισόδιο.

Η επιστροφή των τεσσάρων παικτών

Τρία αγόρια και ένα κορίτσι – έκπληξη επέστρεψαν τελικά στο GNTM 4. Ο Alex Babahmadi, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Elite World Group αποφάσισε ποιοι από τους δέκα παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει, θα επέστρεφαν στο ριάλιτι μοντέλων και εξήγησε πως η πασαρέλα αλλά και τα ενδιαφέροντα των παικτών θα παίξουν ρόλο στην απόφαση αυτή.
Οι πρώτοι που πήραν το εισιτήριο για τη δεύτερη ευκαιρία ήταν ο Αγγαίος, ο Ντίνος αλλά και η Ιωάννα, την οποία τα spoilers άφηναν απ’ έξω.



«Έχω δύο παιδιά κατά νου, που πραγματικά μου αρέσουν», είπε ο Alex.

Μάχη δόθηκε ανάμεσα στον Θάνο και τη Ραφαέλα, το κορίτσι με τα ράστα που εμφανίστηκε με νέο λουκ ξανά και τελικά ήταν ο Θάνος εκείνος που μπήκε ξανά στο GNTM:

H Ελένη Φουρέιρα στο σετ και η δοκιμασία στην πασαρέλα με τα ρούχα του Απόστολου Μητρόπουλου

Από το Σαββατοκύριακο γνωρίζαμε πως η Ελένη Φουρέιρα θα έμπαινε στο GNTM και μετά από αναμονή δύο ημερών, η Ελένη επέστρεψε και ήταν εκείνη που τραγουδούσε, όσο οι παίκτες έκαναν πασαρέλα με τα ρούχα του Απόστολου Μητρόπουλου. Το τελικό κλικ έπρεπε να το έχουν οι παίκτες ποζάροντας δίπλα στην Ελένη και αναδεικνύοντας τα ρούχα με τον τρόπο που ήθελε ο σχεδιαστής.

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε Fuego στο GNTM4 – Το κοινό την αποθέωσε

foureira

Η Όλγα που ξεχώρισε στην προηγούμενη δοκιμασία, έδωσε τα disadvantage της φωτογράφισης των 10 δευτερολέπτων στο Ναπολέοντα και την Κυβέλη.



Στην περίπτωση της Κυβέλης η επιλογή της από την Όλγα δεν λειτούργησε αρνητικά και η παίκτρια είχε τη δεύτερη καλύτερη φωτογραφία. Νικητής της δοκιμασίας ήταν πάντως ο Κωνσταντίνος. Αντίθετα, ο Ναπολέων δεν κατάφερε με το μειονέκτημα να βγάλει καλή πόζα και βρέθηκε στους bottom 2 μαζί με τον Γιάννη Μπούτο.

Τα κλάματα και η αποχώρηση

Από το τρέιλερ ακόμα του GNTM είχαμε παρακολουθήσει τον Ναπολέοντα να δακρύζει και μαζί του να δακρύζουν και οι κριτές. Όλοι μιλούσαν για οικειοθελή αποχώρηση του παίκτη, ο οποίος πραγματικά προσφέρθηκε προτού ακούσει το αποτέλεσμα των κριτών να είναι εκείνος που θα αποχωρήσει για να σώσει τον Γιάννη.

«Προτού γίνει γνωστό το αποτέλεσμα θέλω αυτή τη φωτογραφία να την πάρει ο Γιάννης ακόμα κι αν είναι η δική μου. Και οι δυο λήψεις ήταν πολύ κακές. Αυτό που έχει ο Γιάννης περισσότερο από εμένα είναι η ενέργεια. Αυτή η ενέργεια χρειάζεται εδώ. Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να συνεχίσει με τα παιδιά. Δίνω τη θέση μου στον Γιάννη μου. Δεν είχα συζητήσει κάτι. Θα νιώσω έτσι καλύτερα με τον εαυτό μου. Θέλω το modelling, αλλά ο Γιάννης το θέλει περισσότερο από εμένα. Δε θα νιώθω καλά».



Τα λεγόμενα του Ναπολέοντα συγκίνησαν τόσο τον ίδιο, όσο και το Γιάννη, τους συμπαίκτες τους αλλά και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που ξέσπασε σε κλάματα, σπεύδοντας ν’ αγκαλιάσει τον Γιάννη, λέγοντάς του πόσο λυπάται που φεύγει.

«Δε θέλω να μείνω στο GNTM 4, επειδή κάποιος μου παραχωρεί τη θέση του. Δεν το δέχομαι. Είμαι πολύ εγωιστής. Πρέπει να φύγω με τις διαδικασίες του παιχνιδιού. Πάγωσα με την εξομολόγησή του. Το εκτιμώ. Είναι ένας διαγωνισμός και στο τέλος θα φύγουμε όλοι και θα μείνει ένας», είπε ο Γιάννης.


https://www.instagram.com/p/CWEqGwHKo5b

Ο Γιάννης πάντως έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram


https://www.instagram.com/p/CWErKkOKOE_

Μεγάλη διαφωνία ανάμεσα στους κριτές.

Τα αίματα άναψαν όταν οι κριτές ανέφεραν πως η ανάδειξη των ρούχων δεν έγινε σωστά στις φωτογραφίες της Ιωάννας, της Ειρήνης και της Μαρίας ενώ και ο Στυλιανός κρύφτηκε πίσω από το κολιέ που φορούσε. Πάντως πανικό ανάμεσα στους κριτές προκάλεσε η πόζα της Όλγας

«Το συγκεκριμένο ρούχο είχε να δώσει κι άλλο στην κίνησή σου. Δεν είναι η καλύτερή σου εικόνα. Έχω δει καλύτερα από εσένα. Σίγουρα είσαι ένα πανέμορφο κορίτσι δίπλα στην Ελένη», είπε η Ισμήνη για να έρθει η διαφωνία εκ μέρους της Ζενεβιέβ που τόνισε πως ο σχεδιαστής αυτή την απεικόνιση ήθελε.

Ο Άγγελος Μπράτης συμφώνησε με τη Ζενεβιέβ αλλά ο Δημήτρης Σκουλός εξήγησε πως όλοι κρίνονται από τη φωτογραφία τους:



«Εγώ θα κρίνω μόνο την εικόνα που βλέπω. Παιδιά δε μιλάμε μόνο για show, αλλά και για μια φωτογράφιση στο τέλος. Μιλάμε για μια εικόνα και για μια πασαρέλα. Εδώ είναι διαγωνισμός μόδας. Δεν κάνουμε την καμπάνια του Απόστολου. Δεν μπορούσες να το κάνεις πιο σέξι; Είσαι σαν κούρος».

Η κόντρα συνεχίστηκε ανάμεσα στη Ζεν και στην Ισμήνη με την Παπαβλασοπούλου να θυμώνει τονίζοντας:

«Μα δε λέω κάτι τέτοιο Ζεν να μην ακούνε τον σχεδιαστή. Μα για όνομα του Θεού δε λέω κάτι τέτοιο. Δε γίνεται να μην ακούμε κάποιον που έχει άλλη άποψη να μην τον ακούμε. Εγώ δεν μπορώ να πω την άποψή μου; Δεν είπα ότι είναι κακή η εικόνα της. Θα μπορούσε να κοιτάζει έστω και λίγο τον φακό. Ε αμάν πια».

Πρώτο trend στο Twitter το GNTM

Το επεισόδιο των επιστροφών, είναι πρώτο trend στο Twitter μέχρι και αυτή την ώρα με περισσότερα από 7500 τιτιβίσματα.

Η αποχώρηση του Γιάννη που δεν ήταν αγαπημένος των τουιτεράδων, έφερε πολλά σχόλια.