Γη της ελιάς: Το Twitter δοξάζει την Ιουλία και ο Στέφανος εξαγριώνεται με την κρυφή σχέση του Στάθη

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Το Twitter δοξάζει την Ιουλία και ο Στέφανος εξαγριώνεται με την κρυφή σχέση του Στάθη

Η Ιουλία έχει αναδειχθεί στη super hero της τηλεοπτικής σειράς του Mega με τη θυσία που έκανε για τον αγαπημένο της Στάθη. 

Ιουλία, είσαι μια και μοναδική! Το θάρρος και η αγάπη της για τον Στάθη στη Γη της ελιάς, τον έσωσαν από το δαιμονικό σχέδιο της Χάιδως και το Twitter την επικροτεί που δεν υπολόγισε τίποτα και ομολόγησε στον αστυνόμο Κουράκο ότι ήταν μαζί με τον Στάθη την ώρα του πυροβολισμού. Ωστόσο, οι αντιδράσεις μόλις μαθευτεί η κρυφή τους σχέση στη Μάνη, θα είναι πολύ άσχημες, με τον γιο του Στάθη, τον Στέφανο, να έρχεται και σε σωματική σύγκρουση με τον πατέρα του!

Και το άλλοθι της Ιουλίας αρχίζει να διαρρέει στην Αρεόπολη και εκείνη δεν ξέρει πώς να το μαζέψει... Να τα παραδεχτεί όλα επισήμως ή να τα θεωρήσει ανυπόστατα; Στο αποψινό επεισόδιο (10/11/21), ο αδελφός της, ο Ιάκωβος, από τη μεριά του τη συμβουλεύει να μιλήσει στη Μυρτάλη, γιατί είναι η πρώτη που θα επηρεαστεί άμεσα από αυτή την αποκάλυψη, αφού τα έχει με τον γιο του Στάθη.


https://www.instagram.com/p/CVwAf2qtx9P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γη της ελιάς: Η Ιουλία δίνει άλλοθι στον Στάθη και το κοινό περιμένει την αντίδραση του αστυνόμου

Η αποφυλάκιση και η άγρια σκηνή πατέρα-γιου

Ο δικηγόρος του Στάθη κινεί τις διαδικασίες της αποφυλάκισής του και όλη η οικογένεια περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του στο σπίτι. Δε γνωρίζουν ακόμη το άλλοθι που τον οδήγησε έξω από τη φυλακή και όταν το μάθουν, το γέλιο και η χαρά θα τους κοπούν απότομα...

Η ώρα της κρίσης, όμως, φτάνει για τον Στάθη και την Ιουλία, καθώς αποφασίζουν να μιλήσουν ανοιχτά στον Στέφανο και τη Μυρτάλη για την παράνομη σχέση τους, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως ευελπιστούσαν. Μόλις το μαθαίνει ο Στέφανος, εξαγριώνεται μαζί του και του επιτίθεται, χτυπώντας τον με γροθιά. Αυτό, βέβαια, δεν αρέσει καθόλου στο κοινό, που από το τρέιλερ και μόνο έχει γίνει έξαλλο με τον Στέφανο που τόλμησε να σηκώσει χέρι στον πατέρα του.



Η Χάιδω αποκαλύφθηκε για τα ψέμματά της!

Όσο για τη Χάιδω, δεν μπορεί με τίποτα να «χωνέψει» ότι ο Στάθης βγήκε από τη φυλακή και προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες στην Ιουλία, κατηγορόντας την πως το άλλοθι που του έδωσε είναι ψεύτικο. Ο Κουράκος, όμως, δεν πείθεται πια από τα λεγόμενα της Χάιδως και τη στριμώχνει για να μάθει την αλήθεια για τον πυροβολισμό της. Όπως δεν πείθεται πια και ο γιος της, ο Φίλιππος, ο οποίος μόλις μαθαίνει ότι η μητέρα του κατηγόρησε άδικα τον Καπερνάρο, απομακρύνεται ακόμη περισσότερο από εκείνη.

Ο Αλέξης λίγο πριν την έξοδό του από το ψυχιατρείο

Απ' ότι φαίνεται, ο Αλέξης έπαιξε καλά το «θεατράκι» του στους γιατρούς και η έξοδός του από την κλινική πλησιάζει. Όπως είναι λογικό, μόλις το λέει αυτό η Μαργαρίτα στη Μυρτάλη, η δεύτερη ταράζεται πολύ και ο φόβος ότι θα περάσει πάλι τα ίδια, την κυριεύει. Η νεαρή πρωταγωνίστρια συνειδητοποιεί πως δεν είναι έτοιμη να τον αντικρύσει πάλι και ζητά από τη μητέρα του Μαργαρίτα, να τον κρατήσει μακριά της.

Δες στη photo gallery τα tweets που δοξάζουν την Ιουλία για τις αποκαλύψεις της.

Cover photo: gitiseliasgeorgiou