Γη της ελιάς: Η Ιουλία δίνει άλλοθι στον Στάθη και το κοινό περιμένει την αντίδραση του αστυνόμου

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Ιουλία δίνει άλλοθι στον Στάθη και το κοινό περιμένει την αντίδραση του αστυνόμου

Ξεσπά το μεγάλο σκάνδαλο της παράνομης σχέσης Στάθη-Ιουλίας και ο πρώτος που σοκάρεται είναι ο αστυνόμος Κουράκος που φλέρταρε την Ιουλία, ενώ η Μαργαρία μαθαίνει πως ο Δημήτρης δεν είναι γιος της Αθηνάς. 

Οι Καπερνάροι θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου να αφεθεί ελεύθερος ο Στάθης, αλλά εκείνος γνωρίζει καλά πως αυτή τη φορά η θέση του είναι πολύ δύσκολη στη Γη της ελιάς. Το μοναδικό του άλλοθι είναι η Ιουλία, αλλά δεν πρόκειται να της ζητήσει να ομολογήσει τον παράνομο δεσμό τους. Η Ιουλία, όμως, δεν πρόκειται να αφήσει έτσι τον μεγάλο της έρωτα και στο αποψινό κιόλας επεισόδιο (9/11/21) θυσιάζεται και αποκαλύπτει τα πάντα, με το Twitter να περιμένει πώς και πώς να δει την αντίδραση του αστυνόμου Κουράκου μόλις μάθει ότι η γυναίκα που πολιορκούσε, διατηρεί δεσμό με τον Στάθη Καπερνάρο!


https://www.instagram.com/p/CWAdSgcoZUR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα tweets για ακόμη μια φορά ήταν ξεκαρδιστικά, τόσο για την αντίδραση του αστυνόμου που έτρεφε συναισθήματα για την Ιουλία, όσο και της Αρετής μόλις μάθει τα μαντάτα. Η δεύτερη δεν είναι και το πιο αγαπητό πρόσωπο της σειράς και το κοινό δε δείχνει να συμπονεί ιδιαίτερα την απατημένη σύζυγο της Μάνης.

Γη της ελιάς: Το Twitter πιέζει τη Βασιλική να κρατήσει το μωρό! - Σε απόγνωση ο Φίλιππος

Το άλλοθι που γίνεται η αρχή πολλών κακών στη Μάνη!

Και ενώ ο Στάθης κρατείται στο τμήμα και δεν ομολογεί το άλλοθί του, η Ιουλία (Αντιγόνη Κουλουκάκου) συνειδητοποιεί πως την ώρα του πυροβολισμού της Χάιδως ήταν μαζί του και εξομολογείται στον αδελφό της, τον Ιάκωβο, το δίλημμά της. Η Ιουλία αισθάνεται ψυχολογική πίεση και αποφασίζει να καταθέσει στην αστυνομία ότι την ώρα που πυροβολήθηκε η Χάιδω, ο Στάθης ήταν μαζί της στο σπίτι της Καρδαμύλης.

Spoiler alert: Μια φωτογραφία πρόδωσε το μυστικό της σχέσης Ιουλίας και αστυνόμου Κουράκου



Έτσι, η Ιουλία πηγαίνει στον αστυνόμο Κουράκο και του αναφέρει τη συνάντησή της με τον Στάθη στο εξωχικό της. Εκείνος την παραπέμπει στον ανακριτή για να καταθέσει και το ηφαίστειο στη Μάνη... είναι έτοιμο να εκραγεί!

Η Μαργαρίτα μαθαίνει ότι ο Δημήτρης δεν είναι γιος της Αθηνάς

Η κοπέλα του Δημήτρη, η Αντιγόνη, εκφράζει την επιθυμία να γνωρίσει την υποτιθέμενη μητέρα του, την Αθηνά, και τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Ο Δημήτρης ζητά από την Αθηνά να δώσουν άλλη μια παράσταση και να φάνε όλοι μαζί με την Αντιγόνη, αλλά για κακή τους τύχη, η Μαργαρίτα ακούει την κουβέντα τους.

Πόσα να αντέξουν πια τα αυτάκια της Μαργαρίτας; Μετά τις αποκαλύψεις του Φίλιππου, τώρα μαθαίνει και αυτό και πραγματικά... «πέφτει από τα σύννεφα». Κάτι μας λέει ότι αν ο Πότης καταλάβαινε πόσα γνωρίζει για όλους και για όλα η Μαργαρίτα και δε μιλάει, θα την υπέβαλε σε... ανάκριση για να τα μάθει και αυτός!


https://www.instagram.com/p/CWBWjgJg0kg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ισίδωρος γίνεται βούκινο ότι είναι πατέρας της Αντιγόνης

Η Αντιγόνη μαθαίνει από τον Λυκούργο (Γιώργο Παρτσαλάκη) ότι η υπόθεσή της δεν μπορεί να προχωρήσει νομικά και εκθέτει τον Ισίδωρο σε όλη την Αρεόπολη. Αποκαλύπτει στον Πότη ότι ο Ισίδωρος είναι πατέρας της και η φήμη διαδίδεται σε όλο το χωριό. Για να δούμε τι θα κάνει τώρα ο Ισίδωρος, που τον νοιάζει περισσότερο απ' όλα η γνώμη του κόσμου, παρά το να φέρεται τίμια απέναντι σε ανθρώπους που υποχρεούται να το κάνει!

Δες στη photo gallery τα tweets για την αποκάλυψη της σχέσης Ιουλίας-Στάθη.

Cover photo: @make_it_productions