Μαρία Ηλιάκη: Το αδημοσίευτο βίντεο από την εγκυμοσύνη και τη νοσηλεία λόγω υπέρεμεσης

Μαρία Ηλιάκη: Το αδημοσίευτο βίντεο από την εγκυμοσύνη και τη νοσηλεία λόγω υπέρεμεσης

«Πέρυσι τέτοιες μέρες νοσηλευόμουν για 3η φορά με επερέμεση της κύησης…τραβούσα βιντεάκια για να περάσει η ώρα», αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη.

Στις 31 Μαΐου 2021 η Μαρία Ηλιάκη έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο την κορούλα της που θα πάρει το όνομα Κατερίνα, καρπό της σχέσης της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Μόλις σήμερα, η Μαρία, δημοσίευσε ένα βίντεο και φωτογραφίες από μια άγνωστη ως σήμερα πτυχή της πρώτης της εγκυμοσύνης.

Η υπερέμεση κύησης

Η 44χρονη παρουσιάστρια μοιράστηκε το πρόβλημα που την ταλαιπώρησε τους πέντε πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, το ξεκίνημα της οποίας το βίωσε στην Αθήνα με επισκέψεις στο μαιευτήριο.

Η Μαρία αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο τρεις φορές, λόγω υπερέμεσης κύησης, πρόβλημα που αντιμετώπισε και η Kate Middleton και πολλές εγκυμονούσες ανά τον κόσμο.

Η Ηλιάκη εξήγησε σε story κατόπιν πως εξαιτίας των εμετών, έπρεπε να νοσηλευτεί αλλά τόνισε:


https://www.instagram.com/p/CUXzLM8Mz0y

«Υπερέμεση κύησης είναι όταν από τους πολλούς εμετούς πρέπει να νοσηλευτείς γιατί δεν αντέχει άλλο ο οργανισμός. Είχα πέντε μήνες γαστρεντερίτιδα, έτσι έλεγα, κάποιοι το πίστεψαν, κάποιοι ήταν διακριτικοί. Όλα περνάνε και ξεχνιούνται», ενώ στο post της η παρουσιάστρια είχε πει στο βίντεο πριν έναν χρόνο:

«Ξανά εμετοί, δεν ξέρω πόσα κιλά θα φτάσω πια, το δαχτυλίδι το έχω αλλάξει δάχτυλο, δεν μου κάνει, υπομονή μου λένε όλοι, αλλά εγώ δεν έχω άλλη».


https://www.instagram.com/p/CWFqJSqsHJv

Η Ηλιάκη έμαθε πως είναι έγκυος για πρώτη φορά στις 28 Σεπτεμβρίου 2020, και το γεγονός αυτό είχε αποκαλύψει έναν χρόνο μετά με ένα post:

«Πριν ένα χρόνο τέτοια μέρα μάθαμε πως είμαι έγκυος …και ένα χρόνο μετά…η αγάπη που νιώθω για το πλασματάκι αυτό είναι κάτι που δεν είχα φανταστεί ότι υπάρχει …εύχομαι σε όλες τις μαμαδες και τους μπαμπάδες του κόσμου να μεγαλώσουν καλά παιδια και αυτό νομίζω πως μπορούμε να το καταφέρουμε μόνο μεγαλώνοντας τα με πολλή αγάπη».

Όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη για την κόρη της, θυμίζουν κάθε νέα μαμά (video)

marakiiliaki 243076377 1022989375210409 2742493561045315921 n


Στέλιος Μανουσάκης και Μαρία Ηλιάκη: Το love story

Στέλιος Μανουσάκης και Μαρία Ηλιάκη είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και μοιράζουν τον χρόνου τους ανάμεσα στη Ζυρίχη όπου εργάζεται ο Στέλιος ως μαιευτήρας και στην Ελλάδα όπου η Μαρία επέστρεψε για την παρουσίαση της εκπομπής «Τι λες Τώρα» στο Mega, στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου.

«Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες. Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή.

Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είναι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό», είχε πει ο αγαπημένος της Ηλιάκη μετά τη γέννηση της κόρης τους.