Όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη για την κόρη της, θυμίζουν κάθε νέα μαμά (video)

Πατούλια Κατερίνα
Όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη για την κόρη της, θυμίζουν κάθε νέα μαμά (video)

Νιώθουμε στο 100% την αντίδραση της Μαρίας Ηλιάκη.

Στις 31 Μαΐου, η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέροντας στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτά της και σχέσης της με τον γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη.

Η ευτυχισμένη μαμά βιώνει τις πρώτες τις ημέρες ως μαμά πια σε μαιευτήριο της Ζυρίχης όπου έχει μετακομίσει μιας και εκεί εργάζεται ο αγαπημένος της.

Η Μαρία και οι μανούλες

Στη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης, η Ηλιάκη είχε ζητήσει από τις απανταχού μανούλες followers της στο Instagram τόσο συμβουλές όσο και μυστικά. Ταυτόχρονα, η 43χρονη είχε ζητήσει από όλες εκείνες τις μανούλες που την τρομοκρατούσαν για τις δυσκολίες που την περιμένουν μετά τον ερχομό του παιδιού, να σταματήσουν να την στρεσάρουν!

iliaki

Η Μαρία και η κόρη της

Από τη στιγμή που γεννήθηκε η μικρή, η Ηλιάκη φρόντισε να βάλει τους fans της μέσα στη χαρά της. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από το χεράκι του μωρού και μας έκανε να λιώσουμε.

Οι δηλώσεις του αγαπημένου της Ηλιάκη:

Ο Στέλιος Μανουσάκης είχε κάνει δηλώσεις μετά τον ερχομό της κόρης του και είχε εξηγήσει πόσο ψύχραιμη ήταν η Μαρία:

«Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες.

Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή.

Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είναι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό».



Άλλη καμιά δε γέννησε, μόν' η Μαριώ τον Γιάννη

Αν παρακολουθήσεις τα πρώτα stories της Ηλιάκη μετά τον τοκετό, θα ταυτιστείς απόλυτα μαζί της! Όλες το έχουμε ζήσει, αυτός ο έρωτας με την πρώτη ματιά, αυτό το μωρό που κοιμάται δίπλα σου στο πυρεξάκι του μαιευτηρίου κι εσύ λιώνεις και απορείς γιατί κοιμάται και πότε θα ξυπνήσει.

Κι όχι μόνο! Η Μαρία εξέφρασε αυτό που όλες οι νέες μαμάδες έχουμε βιώσει. Το να έχεις κοροϊδέψει όλες εκείνες τις γραφικές μανούλες που καμαρώνουν για το μωρό τους και να γίνεσαι με χαρά και καμάρι κι εσύ μία από αυτές. Και να καταλαβαίνεις πως το παρακάνεις αλλά να χαίρεσαι και να πιστεύεις πως το μωρό σου είναι το πιο τέλειο, το πιο όμορφο, το πιο υπέροχο στον κόσμο.

Και να σου πω και κάτι Μαρία! Καμάρωσε όσο θέλεις. Απόλαυσε αυτή την υπέροχη μωρουδίλα, άστην να σε παρασύρει, κι ας το παρακάνεις, κι ας μας τρελάνεις στα stories και στα posts.

Αυτό θέλουμε για να θυμηθούμε κι εμείς, αυτά τα περασμένα μεγαλεία!