Η Bella Hadid αποκάλυψε ότι κλαίει κάθε μέρα και κάθε νύχτα τα τελευταία χρόνια

Πατούλια Κατερίνα
Η Bella Hadid αποκάλυψε ότι κλαίει κάθε μέρα και κάθε νύχτα τα τελευταία χρόνια

«Για όποιον δυσκολεύεται, να το θυμάστε. Μερικές φορές το μόνο που πρέπει να ακούσεις είναι ότι δεν είσαι μόνος. Οπότε από εμένα σε εσάς, δεν είστε μόνοι. Σε αγαπώ, σε βλέπω και σε ακούω», έγραψε η Bella Hadid.

Δύσκολη χρονιά για την οικογένεια Hadid. Μετά το δράμα της Gigi Hadid με πρωταγωνιστές τον πατέρα του παιδιού της και την μητέρα της Yolanda Hadid που έλειψε επεισοδιακά με την ανακοίνωση του χωρισμού της Gigi, δύσκολα περνάει και η αδερφή της Bella Hadid.

Η Bella Hadid αποκάλυψε ότι κλαίει κάθε μέρα και κάθε νύχτα τα τελευταία χρόνια

Το supermodel θέλησε με την αποκάλυψή της αυτή, να βοηθήσει όσους παλεύουν όπως η ίδια με την κατάθλιψη καθημερινά.

Με αφορμή ένα βίντεο της Willow Smith, η 25χρονη Bella Hadid ξέσπασε και αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια κλαίει καθημερινά και πρωί και βράδυ.
Δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφιών στις οποίες φαίνεται το κλαμμένο πρόσωπό της, η Bella έγραψε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια της Bella Hadid


https://www.instagram.com/p/CWDznHVlWa8

Τα social media δεν δείχνουν την αλήθεια. Για όποιον δυσκολεύεται, να το θυμάστε. Μερικές φορές το μόνο που πρέπει να ακούσεις είναι ότι δεν είσαι μόνος. Οπότε από εμένα σε εσάς, δεν είστε μόνοι. Σας αγαπώ, σας βλέπω και σας ακούω.

Η αυτοβοήθεια και η ψυχική ασθένεια -αυτή η χημική ανισορροπία - δεν είναι γραμμική και είναι σχεδόν σαν τρενάκι εμποδίων που ρέει και έχει σκαμπανεβάσματα και τις δύο πλευρές.

Αλλά θέλω να ξέρετε πως υπάρχει πάντα φως στο τέλος του τούνελ και το τρενάκι του λούνα παρκ πάντα σταματάει τελείως κάποια στιγμή.

(Υπάρχει πάντα χώρος για να ξεκινήσεις ξανά, αλλά για μένα ήταν πάντα ωραίο να ξέρω ότι ακόμα κι αν είναι λίγες μέρες, εβδομάδες ή μήνες, αυτό βελτιώνεται, σε κάποιο βαθμό, έστω και για μια στιγμή).

Θρίλερ με τη Gigi Hadid: Ο πατέρας του παιδιού της χτύπησε τη μητέρα της-Η απάντηση του Zayn Malik

GIGI ZAYN

Μου πήρε πολύ χρόνο για να το βάλω στο μυαλό μου και είχα πολλά ξεσπάσματα και μεταπτώσεις για να το μάθω:

Αν δουλέψεις αρκετά σκληρά με τον εαυτό σου, αφιερώνοντας χρόνο μόνος σου για να καταλάβεις τα τραύματα, τα ερεθίσματα, τις χαρές και τη ρουτίνα της ζωής σου, θα είσαι πάντα σε θέση να κατανοείς ή να μάθεις περισσότερα για τον πόνο που νιώθεις και πώς να τον χειριστείς.

Αυτό είναι το μόνο που μπορείς να ζητήσεις από τον εαυτό σου. Τέλος πάντων. Δεν είμαι σίγουρη γιατί, αλλά είναι όλο και πιο δύσκολο να μην μοιραστώ την αλήθεια μου εδώ. Σας ευχαριστώ που με είδατε και σας ευχαριστώ που με ακούσατε. Σας αγαπώ»!



Τον Ιανουάριο, η Bella, μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη και το στρες που έχει από την εφηβεία ενώ τότε πήρε κάποιο χρόνο μακριά από τα social media για να επικεντρωθεί στην ψυχική της υγεία.

Δες τις εικόνες που δημοσίευσε η Hadid παρακάτω.