Έρχονται τα Χριστούγεννα! Η Δούκισσα το γιορτάζει στο πράσινο του Λονδίνου (photos)

Έρχονται τα Χριστούγεννα! Η Δούκισσα το γιορτάζει στο πράσινο του Λονδίνου (photos)

Το φωτογραφικό άλμπουμ της Δούκισσας από το ταξίδι της στο Λονδίνο θα σε βάλει από τώρα σε vacation mode.

Είμαστε μόλις ενάμιση πριν τα Χριστούγεννα. Στους δρόμους και στα μαγαζιά έχουν ήδη αρχίσει να στολίζουν και να βάζουν το κοινό στο ανάλογο mood ζεστασιάς και θαλπωρής. Το κρύο -αν και κάποια μεσημέρια όχι και τόσο έντονο- αρχίζει να καταλαμβάνει τα βράδια και η περίσταση προστάζει πιο ζεστά ρούχα, πουλόβερ και χουχουλιάρικες μπλούζες.

Η Δούκισσα Νομικού είπε να επισκεφτεί το Λονδίνο πριν από περίπου δύο εβδομάδες και έκτοτε ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram για να μοιραστεί με το κοινό τη χαρά της. Η πρόσφατη ανάρτησή της τη δείχνει να ποζάρει στον φακό υπό το πράσινο τοπίο της Αγγλίας και να ανυπομονεί για την έλευση των Χριστουγέννων.

https://www.instagram.com/p/CWGgWssNYCK

«Πόσο πράσινο να χωρέσει σε μία φωτογραφία; Χειμώνιασε, παιδιαααα! Ho Ho Ho #christmasiscoming», έγραψε στο caption για να συνοδεύσει το post.

Το φωτογραφικό άλμπουμ από το Λονδίνο

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη ανάρτηση της Δούκισσας από την εξόρμησή της στο Λονδίνο. Το 35χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια έχει δημοσιεύσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό αυτές τις μέρες που δείχνει την όμορφη εμπειρία της στην Αγγλία.

Γενέθλια για τη Δούκισσα Νομικού! Ο στολισμός του δέντρου με σορτσάκι και οι νέες φωτό με τα παιδιά

genethlia doukissa nomikou

Συνέχισε παρακάτω για να δεις το φωτογραφικό άλμπουμ.