Το νέο story της Καινούργιου για τον χωρισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: Η θλίψη που δεν κρύβεται

Το νέο story της Καινούργιου για τον χωρισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: Η θλίψη που δεν κρύβεται

Όλα δείχνουν πως η σχέση του Φίλιππου Τσαγκρίδη με την Κατερίνα Καινούργιου έχει τελειώσει και δεν μιλάμε απλά για κρίση αλλά για χωρισμό.

Λένε πως ο καημός δεν κρύβεται και στην περίπτωση της Κατερίνας Καινούργιου, οι φήμες περί χωρισμού από τον Φίλιππο Τσαγρκίδη επιβεβαιώνονται από τον καημό που επικρατεί στα stories της παρουσιάστριας.

Το story και η πίκρα της Κατερίνας στο Instagram

Μετά από 2,5 ολόκληρα χρόνια σχέσης και με τον περίγυρο της παρουσιάστριας να επιβεβαιώνει τα μαύρα σύννεφα στη σχέση της Κατερίνας με τον Φίλιππο, ήρθαν και οι πρώτοι αναστεναγμοί.

Τραγουδώντας το βράδυ Σαββάτου σε story της στο Instagram με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο πλευρό της, η Κατερίνα δεν έκρυψε τη θλίψη. Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε προηγηθεί ένα story από ποίημα που προφανώς ήταν ένα μήνυμα της Κατερίνας προς πάσα κατεύθυνση:

kainourgiou

«Κάθομαι μερικές φορές και σκέφτομαι:

να μπορούσα, λέει, να ξαναγυρίσω στο παρελθόν,

να τακτοποιήσω μερικά πράγματα,

ν’ αποτελειώσω κάποια άλλα.

Όμως τι σημασία θα είχε;

Είμαι κουρασμένος από τόσους χωρισμούς, τόσα πρωινά, τόσα απογεύματα...».

kainourgiou apantisi

Ο εκνευρισμός της Καινούργιου και οι φήμες περί χωρισμού από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η χρονιά ξεκίνησε με λουλούδια και τρυφερές αφιερώσεις:

Τίποτα δεν έδειχνε στην αρχή της σεζόν, την εξέλιξη της πορείας της σχέσης της Καινούργιου. Ο αγαπημένος της, είχε στείλει μια τεράστια ανθοδέσμη στην πρεμιέρα της Super Κατερίνας και η Καινούργιου δεν είχε κρύψει τη συγκίνησή της.

Παρόλα αυτά, σε δηλώσεις για τον δεσμό της λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής στον Alpha, η Καινούργιου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Εγώ νομίζω δεν θα γίνει ποτέ η πρόταση γάμου. Εκτός αν ετοιμάζουν κάτι για την πρώτη εκπομπή».



Έρχονται γιορτές και ευκαιρία για επανασύνδεση

Πώς θα εξελιχτεί ο χωρισμός, θα φανεί τις επόμενες ημέρες, με την ονομαστική εορτή τόσο του Φίλιππου όσο και της Κατερίνας. Αυτό είχε αφήσει να εννοηθεί η Καινούργιου τονίζοντας on air:

«8 είναι Αγγελική και Μιχάλης, 14 είναι ο Φίλιππος. Τα θυμάμαι όλα. Και 25 είναι της Αγίας Αικατερίνης. Ξέρω τα πάντα. Και γενέθλια και γιορτές μέσα στον Νοέμβριο».

Όσα είχε πει η Κατερίνα για τη σχέση της με το Φίλιππο

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ στο ξεκίνημα της σεζόν, η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί τα όνειρά της για την απόκτηση οικογένειας:

«Δεν έχω καταλάβει πώς έχουν περάσει αυτά τα χρόνια. Είμαι πάντα ερωτευμένη, δένομαι κάθε μέρα και περισσότερο με τον Φίλιππο. Αλλά επειδή δεν μου αρέσει να εξωραΐζω τις καταστάσεις, προφανώς δεν υπάρχουν –για κανένα ζευγάρι νομίζω– ιδανικές συνθήκες και μια τέλεια καθημερινότητα. Στις διακοπές, ναι, μπορεί να είναι όλα ιδανικά, αλλά όταν επιστρέφεις στη ρουτίνα σου και αρχίζουν οι δουλειές και οι υποχρεώσεις, υπάρχουν και στιγμές έντασης ή διαφωνίας, υπάρχουν τσακωμοί, υπάρχουν όλα. Είμαστε πολύ καλά, αλλά είμαστε και εμείς όπως όλα τα κανονικά ζευγάρια.



Έχει ο καθένας το σπίτι του, αλλά η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες μέρες μένω στον Φίλιππο. Εξακολουθώ, όμως, να έχω και τον χώρο μου. Έχουμε συζητήσει τη συγκατοίκηση, αλλά δεν έχουμε ακόμα ξεκινήσει να ψάχνουμε για ένα σπίτι μεγαλύτερο, που θα αρέσει και στους δύο. Έχουμε βολευτεί γιατί και τώρα ουσιαστικά συγκατοικούμε.

Όσο για έναν γάμο με τον Φίλιππο, η Κατερίνα είχε παραδεχτεί:

«Προς το παρόν βλέπω ότι αυτό δεν έρχεται και επειδή δεν μπορώ να κάνω μόνη μου κάτι για αυτό, δεν το έχω καθόλου πια στο μυαλό μου. Το έχω απομυθοποιήσει όλο αυτό με τον γάμο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να βάλω νυφικό, αλλά πιστεύω στον Θεό και θα ήθελα την ευλογία του σε ό,τι κι αν κάνω.

Από την άλλη, το θέμα του θρησκευτικού γάμου είναι κάτι που το συζητάς με τον άνθρωπό σου και σέβεσαι και τη δική του επιθυμία. Πλέον νιώθω πως για μένα η ολοκλήρωση της δικής μου ευτυχίας θα ήταν ένα παιδί και όχι ένας γάμος.

Διευκρινίζω πως εγώ νιώθω έτσι γιατί έχω φίλες που δεν θέλουν να κάνουν παιδί κι αυτό είναι η δική τους επιλογή ευτυχίας. Δεν υπάρχουν κανόνες και ταμπέλες, ο καθένας κάνει και ονειρεύεται αυτό που τον γεμίζει και τον ευχαριστεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

J2US: Το post και το σχόλιο του Φίλιππου Τσαγκρίδη για το ντουέτο Καινούργιου-Κοκλώνη (photo)

Γιορτή για τον μπαμπά της Κατερίνας Καινούργιου! Η κοινή photo και η τρυφερή ευχή της κόρης του