H Kirsten Dunst επιστρέφει ως Mary Jane στο πλευρό του Spider-Man 14 χρόνια μετά; Τι λέει η ίδια!

H Kirsten Dunst επιστρέφει ως Mary Jane στο πλευρό του Spider-Man 14 χρόνια μετά; Τι λέει η ίδια!

Και να που 14 ολόκληρα χρόνια μετά την επική εκείνη σκηνή του Spider-Man 3 όλο το Hollywood συζητά το ενδεχόμενο η ιστορία να συνεχιστεί με τους ίδιους πρωταγωνιστές!  

«Έχω τελειώσει με την αγάπη» τραγουδούσε η Mary Jane στη σκηνή του μικρού jazz club, έχοντας πια αποχαιρετήσει το όνειρό της να γίνει σταρ του Broadway και αιώνια αγαπημένη του Spiderman, μα βαριά καρδιά και μάτια έτοιμα να δακρύσουν. Στις χολυγουντιανές υπερπαραγωγές ωστόσο τα όνειρα δεν σβήνουν πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους. O έρωτάς της στάθηκε μπροστά της, άπλωσε το χέρι του και την παρέσυρε σε έναν χορό που κανείς δεν ήξερε αν ήταν το τέλος ή η αρχή αυτής της σχέσης.

Και να που 14 ολόκληρα χρόνια μετά την επική εκείνη σκηνή του Spider-Man 3 όλο το Hollywood συζητά το ενδεχόμενο η ιστορία να συνεχιστεί με τους ίδιους πρωταγωνιστές ώστε να μάθουμε επιτέλους κι εμείς αν ο έρωτας του Peter Parker και της Mary Jane Watson άντεξε στον χρόνο.



«Θα το έκανα. Γιατί όχι; Θα ήταν πολύ ευχάριστη εμπειρία. Δεν θα έλεγα ποτέ όχι σε κάτι τέτοιο» δήλωσε η Kristen Dunst στο Variety φουντώνοντας τις φήμες για την επιστροφή της στον ρόλο της κοκκινομάλλας αγαπημένης του υπερήρωα αν και έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι... τα πράγματα θα είναι κάπως διαφορετικά για τους ήρωές μας πια: «Θα ήμουν βέβαια μια πιο μεγάλη σε ηλικία MJ αυτή τη φορά που θα είχε μικρά Spidey μωράκια».

Αυτό κι αν θέλουμε να το δούμε!



Η 39χρονη σήμερα Kirsten Dunst ήταν το κορίτσι του 46χρονου Tobey Maguire (μεγάλωσε και ο Spiderman!) στις ταινίες του 2002 (Spider-Man), 2004 (Spider-Man 2) και 2007 (Spider-Man 3) και σύμφωνα με τις φήμες είχε συμφωνήσει -όπως και όλο το καστ- πολλά χρόνια πριν για το Spider-Man 4. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Sam Raimi, ωστόσο φέρεται να έχασε τόσο χρόνο αναζητώντας το τέλειο σενάριο ώστε να μην προλάβαινε πλέον την προθεσμία που του είχαν δώσει τα στούντιο της Sony (η ταινία θα έπρεπε να βγει στις αίθουσες τον Μάιο του 2011)! Είχε μάλιστα γραφτεί τότε ότι σε προχωρημένες συζητήσεις με το στούντιο βρισκόταν τόσο ο John Malkovich (για το ρόλο του υπερκακού Vulture) όσο και η Anne Hathaway (στο ρόλο της Black Cat).


https://www.instagram.com/p/CTVi1l4PyZz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι περιπέτειες του ανθρώπου αράχνη συνεχίστηκαν με άλλους ηθοποιούς, άλλους έρωτες και περιπέτειες αλλά όπως φαίνεται... ο Tobey Maguire και η Kirsten Dunst δεν έχουν τελειώσει ακόμα με τον Spider-Man :)



H Kirsten Dunst είναι μια από τις πιο λαμπερές πρωταγωνίστριες του Hollywood (σίγουρα μία από τις πιο καλοντυμένες), πολυβραβευμένη και φεστιβαλική, με δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, με μια ζωή γεμάτη έντονες συγκινήσεις, με μεγάλους έρωτες, με δύο παιδάκια, με πολλές στιγμές δόξας αλλά και δύσκολες προσωπικές στιγμές. Κι όμως. Μετά από τόσα χρόνια μπορεί να είναι και η Mary Jane που τόσο αγαπήσαμε!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Kirsten Dunst: Η εξέλιξη του στυλ της τα τελευταία 20 χρόνια! (+βίντεο)

H Kirsten Dunst έκανε μια αναπάντεχη δήλωση για τη ζωή της ως μαμά

Spider-Man: No Way Home - Είδαμε το trailer! Θα τρελαθείς! (Πότε βγαίνει στις αίθουσες)