Spider-Man: No Way Home - Είδαμε το trailer! Θα τρελαθείς! (Πότε βγαίνει στις αίθουσες)

Νατάσσα Σχοινά
Spider-Man: No Way Home - Είδαμε το trailer! Θα τρελαθείς! (Πότε βγαίνει στις αίθουσες)

Η εμφάνιση του Doctor Strange ενθουσιάζει τους φανς.

Έχεις μάθει πια μέχρι σήμερα ότι ο Spider-Man έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise ταινιών. Ο Tom Holland κατάφερε να εξελίξει τον Peter Parker σε έναν από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες του σύμπαντος της Marvel (σ.σ. Έναν χαρακτήρα που μοιράζεται με τη SONY). Πράγματι, το έκανε εκείνος.

Μπορεί ο Spider-Man να είχε εξαρχής δημοφιλία στα κόμικς, αλλά χρειαζόταν ένα νέο πρόσωπο, όπως ο Holland, για να μπορέσει να δώσει μία άλλη, πιο φρέσκια ματιά στον ρόλο. Και τα κατάφερε.

Spider-Man GIF by Entertainment Weekly

Brie Larson: Οι δύο ρόλοι της Marvel που ευτυχώς δεν κατάφερε να πάρει

Το teaser trailer του Spider-Man: No Way Home

Μία πολύ περίεργη ιστορία συνέβη το περασμένο ΣΚ. Ξαφνικά, έφτασαν τα νέα ότι το leaked τρέιλερ του No Way Home είχε κυκλοφορήσει και όλοι οι φανς άρχισαν να κάνουν αναζητήσεις στο Internet σχετικά με το πού θα μπορούσαν να το βρουν.

Μέχρι να μπορέσουν, όμως, όλοι να το παρακολουθήσουν, αυτό διαγράφηκε και η εταιρεία παραγωγής κυκλοφόρησε ένα επίσημο trailer το βράδυ της Δευτέρας.




Δεν μπορείς να πεις ότι το trailer ως περιεχόμενο έχει κάτι το υπερφανταστικό ή κάτι που να αποτελεί ανατροπή σε σχέση με την πλοκή, όμως, και μόνο οι σκηνές του Peter με το κορίτσι του ή ο αγαπημένος πια Doctor Strange που θα συμμετέχει στην ταινία ήταν αρκετά για να τρελάνουν τους φανς.

Άλλος ένας λόγος που όλοι περιμένουν πώς και πώς την ταινία είναι φυσικά οι πληροφορίες ότι ηθοποιοί που έχουν περάσει από τις ταινίες, όπως ο Tobey Maguire και ο Andrew Garfield, θα επιστρέψουν στα πλαίσια του multiverse της Marvel, το οποίο παρουσιάζει διαφορετικές, παράλληλες πραγματικότητες. Αυτό το σενάριο έχει απορριφθεί -τουλάχιστον από τον Garfield-, αλλά μάλλον το κοινό ελπίζει ακόμη. Ίσως και γιατί τώρα επιστρέφει ο Doctor Octopus του Alfred Molina από το 2004.

Spider Man Marvel GIF

Η ημερομηνία κυκλοφορίας

Σε κάθε περίπτωση, το No Way Home θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου.