Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάζει όπως ο Σάκης Ρουβάς την Κάτια Ζυγούλη

Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάζει όπως ο Σάκης Ρουβάς την Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης δεν έκρυψε την αγάπη του για την Κάτια, ακόμα μία φορά.

Λίγο πριν γίνει 50 ετών ο Σάκης Ρουβάς, εκτός από απόλυτος Έλληνας pop σταρ είναι και ο απόλυτος σύζυγος.

Η χτεσινή δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην σύζυγό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Κάτια Ζυγούλη είναι μόνο μία από τις εκδηλώσεις που συνηθίζει να κάνει ο 49χρονος τραγουδιστής.

Οι viral φωτογραφίες αγάπης

Πιασμένοι αγκαλιά και καθισμένοι ο ένας μέσα στην αγκαλιά του άλλου, ο Σάκης και η Κάτια κάνουν το Instagram να εκστασιαστεί και οι fans του Σάκη δίνουν περισσότερα από 85.000 like για το καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο ο Ρουβάς γράφει χαρακτηριστικά:

«Σε ευχαριστώ για την καθημερινότητα, για τις δύσκολες στιγμές που τις κάνεις εύκολες, για το πρωινό σου χαμόγελο και τη γλυκιά σου καληνύχτα.
Πόσο τυχερός είμαι, που η ζωή μου έφερε εσένα»

Ο Κωστής Μαραβέγιας, η Δούκισσα Νομικού είναι μόνο μερικοί από τους celebs που αφήνουν σχόλιο στο post αυτό, το γεμάτο αγάπη.

«Πόσο τυχερός είμαι, που η ζωή μου έφερε εσένα».

Και η αλήθεια είναι πως τύχη έφερε τον Σάκη μαζί με την Κάτια σε εκείνο το διαφημιστικό για εταιρία κινητής τηλεφωνίας το 2003. Η Κάτια έπρεπε να χαστουκίσει τον Σάκη και η επανάληψη του πλάνου φημολογείται πως έγινε περισσότερες από 30 φορές.

Πέντε χρόνια αργότερα, το 2008, στον κόσμο έρχεται το πρώτο παιδί του Σάκη και της Κάτιας, η Αναστασία, τον Οκτώβριο του 2011 ο Αλέξανδρος, τον Ιανουάριο του 2013 η Αριάδνη και το 2016 ο Απόλλωνας.

rouvaszigouli5

Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Το love story του διάσημου ζευγαριού μέσα από 10 φωτογραφίες

Ο λαμπερός γάμος:

Το 2017 κι ενώ έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά μαζί, Σάκης και Κάτια αποφασίζουν να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο Μία 30μελής συμφωνική ορχήστρα υποδέχτηκε το ζευγάρι στην έπαυλη του Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη και υπό τους ήχους κομματιών του Μάνου Χατζηδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη -Σάκης και Κάτια περπατούν μέχρι το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου όπου έγινε το μυστήριο με κουμπάρους το ζεύγος Βαρδινογιάννη. Οι κοπέλες που συνόδευσαν τη νύφη στην έπαιζαν Μπαχ με 3 βιολιά κι ένα φλάουτο και η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με νυφικό από τη Σήλια Κριθαριώτη.


https://www.instagram.com/p/BWGWSsPlHVV

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μπήκαν στο χώρος της δεξίωσης υπό την συνοδεία κερκυραίων κανταδόρων οι οποίοι ντυμένοι με παραδοσιακές στολές της Κέρκυρας και τραγούδησαν για το γάμο του λαμπερού ζευγαριού.


https://www.instagram.com/p/BWF7ObxgM0T


Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν βρέθηκαν στη σκηνή ο Σάκης, η Κάτια και τα παιδιά τους. Ο γάμος του ζευγαριού έλαβε χώρα στις 3 Ιουλίου ανήμερα στα γενέθλια της Κάτιας.

Τα τρυφερά posts στην επέτειο

Κάθε χρόνο, στην επέτειό του, το ζευγάρι μοιράζεται τρυφερές και ζηλευτές δημοσιεύσεις αγάπης.


https://www.instagram.com/p/CCMI486F9hW

Κι αν παρατηρήσεις καλά, τα προφίλ στο Instagram του ζευγαριού, οι τρυφερές εκδηλώσεις αγάπης, είναι πάντα πολλές.


https://www.instagram.com/p/CEKWF_mB9pq

Ειδικά, ο τρόπος με τον οποίο ο Σάκης εκφράζεται πάντα για την Κάτια όπως στην περσινή επέτειο γάμου γράφοντας:

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά»!


https://www.instagram.com/p/CCL8a4DhAZB

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σάκης Ρουβάς κάνει όσα θα ήθελες να κάνει κάθε άντρας στο σπίτι;

Επέτειος γάμου για Ρουβά-Ζυγούλη: Το τρυφερό post της Κάτιας Ζυγούλη