Ο Σάκης Ρουβάς κάνει όσα θα ήθελες να κάνει κάθε άντρας στο σπίτι;

Ο Σάκης Ρουβάς κάνει όσα θα ήθελες να κάνει κάθε άντρας στο σπίτι;

Πάρε έμπνευση από τον Σάκη! Χειμώνας έρχεται, τα κρούσματα είναι πολλά! Τι μπορείς να κάνεις στο σπίτι ή το εξοχικό; Ένα μποστανάκι ίσως;

Από το 2020 με την έλευση της πανδημίας, η κανονικότητα στη ζωή όλων άλλαξε. Αυτήν την νέα κανονικότητα, αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή ο Σάκης Ρουβάς. Με λιγότερες πια νυχτερινές εμφανίσεις, λιγότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις και απανωτά lockdowns, ο Σάκης έμεινε στο σπίτι, με τα τέσσερα παιδιά του και την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη.

Ο Σάκης και η καραντίνα:

Λίγους μήνες νωρίτερα, όταν βγαίναμε πια από το δεύτερο lockdown, ο Σάκης Ρουβάς έδινε συνέντευξη στην Σία Κοσιώνη. Ο τραγουδιστής υποδέχτηκε την παρουσιάστρια του SKAI στο σπίτι του στον Νέο Βουτζά και μίλησε για το πώς βίωσε την καραντίνα, αλλά και τη διαφορετική σχέση που ανέπτυξε με τα παιδιά του.

«Συνειδητοποίησα πόσο πολύ έχω παραμελήσει την οικογένειά μου λόγω της δουλειάς μου. Τον ρυθμό της ζωής, δεν μας τον έχει επιβάλλει η ζωή. Εμείς τον έχουμε επιβάλλει. Αναπτύσσω διαφορετική σχέση με τα παιδιά μου. Μάθαμε να συμβιώνουμε με τα παιδιά μου. Η κρίση μας αποκαλύπτει πράγματα. Όλο αυτό που ζήσαμε, όπως παραδέχθηκε ο τραγουδιστής, τον έκανε να συνειδητοποιήσει ποια είναι τα πράγματα που έχουν αξία στη ζωή. Να συναισθάνεσαι. Κάθομαι όλη μέρα κάθομαι εδώ μέσα και φροντίζω τις τοματούλες μου» είχε τονίσει ο Σάκης.

rouvas drastiriotites 7

Σάκης Ρουβάς: Αφήνει το stage και μας ξεναγεί στον κήπο του

Στην ίδια συνέντευξη ο Σάκης είχε ξεναγήσει την Σία Κοσιώνη και στο μποστάνι του, με τον κήπο του. Εμείς έχουμε δει και την Κάτια Ζυγούλη στον κήπο του σπιτιού της με τον Σάκη στο οποίο διαθέτει και κοτέτσι.

Τι μπορεί να κάνει ένας άντρας όμως για να κλέψει λίγη από τη λάμψη του Σάκη και στο σπίτι;

Κοπή ξύλων: Και μυϊκή δύναμη και αποθέματα για το τζάκι μαζί!


https://www.instagram.com/p/CWGZXBpNlfh

Καλλιέργεια ντομάτας και του δικό σας κήπου: Αν έχετε μια ωραία αυλή ή ένα μέρος, ακόμα και στο μπαλκόνι που θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε κήπο, το να καλλιεργήσει ο αγαπημένος σου το δικό του μποστανάκι θα ήταν δώρο για όλους σας.


https://www.instagram.com/p/CV8Dzw6tktF

Επιτραπέζια! Να βρεις έναν άντρα που να σου λέει «έλα να παίξουμε ένα επιτραπέζιο λέξεων εδώ στο μπαλκόνι»! Ήρεμα και ωραία, με καραντίνα ή χωρίς.


https://www.instagram.com/p/CVVYRmMNbfN

Να περνάς καλά είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά!


https://www.instagram.com/p/CROxyVvB1av

Να ποτίζει τον κήπο και να βάζει νερό στα κατοικίδια του σπιτιού! Κι αν είναι και καλοκαιράκι, να φροντίζει να δροσίζεστε και οι δύο.


https://www.instagram.com/p/COItftgBm4L

Να τα κάνει όλα με στυλ και σεξαπίλ. Όπως ο Σάκης που μπορεί να κόβει ξύλα με κοστούμι κι από εκείνα διακτινίζεται εύκολα στην καρέκλα του κριτή του Voice.


https://www.instagram.com/p/CN7w48IhcWI

Και να χορεύει παιδιά! Μέσα στο σπίτι μόνο ή με τα παιδιά, να διασκεδάζει τη στιγμή, να χαλαρώνει και να τρολάρει κι εσένα και να αυτοτρολάρεται.



Και να τα κάνει όλα αυτά φυσικά και με βαθιά αγάπη και αφοσίωση. Ακόμα και στο πώς θα μεγαλώσει σωστά το ντοματίνι ή στο πώς θα ψήσει τέλεια το τηγανητό πατατάκι για σένα!



Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, μένουν μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον βενιαμίν Απόλλωνα.

Στη μεγάλη φωτιά στο Μάτι, πριν τρία χρόνια που άφησε νεκρούς 102 ανθρώπους, το σπίτι του Ρουβά γλίτωσε την καταστροφή στο παραπέντε.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:

Επέτειος γάμου για Ρουβά-Ζυγούλη: Το τρυφερό post της Κάτιας Ζυγούλη

Κάτια Ζυγούλη: Όσα κάνει με τα τέσσερα παιδιά της στη διάρκεια της καραντίνας (video)

Δες μερικές ακόμα δραστηριότητες του Σάκη παρακάτω