Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας ετοιμάζει σχέδιο δολοφονίας του Κωνσταντή - Δούκας και Μυρσίνη χωρίζουν

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας ετοιμάζει σχέδιο δολοφονίας του Κωνσταντή - Δούκας και Μυρσίνη χωρίζουν

Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται και ο Μιλτιάδης επιστρέφει. Η Ελένη μέσα στην απόγνωσή της, βρίσκει τελικά τον τρόπο να σώσει τον Λάμπρο και ο Δούκας δοκιμάζει την μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του.  

It΄s the final coutdown. Η Ελένη όπως θα τη δούμε σήμερα στις 'Αγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1, πέφτει σε θλίψη μετά την παγίδα που έχουν στήσει στο Λάμπρο για να περάσει από στρατοδικείο, με στοιχεία δύο ψεύτικες μαρτυρίες. 'Η τώρα ή ποτέ αποφασίζει και έτσι βρίσκει τον τρόπο για να σώσει τον άντρα της ζωής της. Ένας ακόμη άντρας του χωριού όμως κινδυνεύει. Και όχι ένας οποιοσδήποτε, αλλά ο αγαπημένος του κοινού Κωνσταντής. Ο Ακύλας μαθαίνει για την απιστία της γυναίκας του Ζωής και ορκίζεται εκδίκηση. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Και bonus είδηση - έκπληξη το διαζύγιο Δούκα και Μυρσίνης.

konstantis

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Το ειδύλλιο Κορίνας – Μπάμπη και η επιστροφή της Δρόσως στον Κωνσταντή

«Είσαι λίγο....βαρετούλης»

Με αυτή την ατάκα και αφού τον στήσει για μισή ώρα στο ραντεβού, ξεκινά το ειδύλλιο της Ρένας με τον Νικηφόρο. Και το νέο κεφάλαιο ζήλιας της Ασημίνας. Μακάρι να ήταν τα προβλήματα όλων τόσο απλά. Αλλά δεν είναι. Γιατί στο σπίτι των Σταμίρηδων επικρατεί πανικός με τα νέα που φέρνει ο δικηγόρος της Ελένης. Το σχέδιο που στήνεται κατά του Λάμπρου είναι πολύ καλά οργανωμένο με τις ψευδείς μαρτυρίες. Η Ελένη πέφτει σε απόγνωση, αλλά αποφασίζει πως αν τώρα δεν αντιδράσει όλα θα χαθούν. Πρέπει να βρούν στοιχεία για την ομαδική δολοφονία που είδε ο Λάμπρος στο βουνό. Είναι το μόνο που θα τον σώσει. Μαζί με τις αδελφές της και την βοήθεια του Πέτρου, ξεκινούν την έρευνά τους. Ο χρόνος είναι ελάχιστος για να τα καταφέρουν. Και τελικά όπως θα δούμε και στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας, θα τα καταφέρουν.



Οι αφίσες, ο Ακύλας και ο Κωνσταντής

Οι αφίσες για τις δολοφονίες των μελών της ΕΑΚ (που παράλληλα ερευνά και η Ελένη) έχουν αναστατώσει το χωριό. Ο Ζάχος ξεκινά ανακρίσεις και ο Ακύλας απειλεί. Η Ελένη είναι ο κύριος στόχος του. Βάζει το δεξί του χέρι, το Μελέτη δηλαδή να λύσει το θέμα της Υπατίας, την ίδια στιγμή που η Ασημίνα και ο Πέτρος θα την προσεγγίσουν για να μάθουν όσα γνωρίζει για τον Ακύλα και τη δράση του. Αυτό όμως που θα τον σοκάρει στα προσεχώς, είναι όταν ανακαλύψει την κρυφή σχέση της γυναίκας του με τον Κωνσταντή. Η οργή του είναι απερίγραπτη. Πλέον βάζει σκοπό να τον εξουδετερώσει. Είναι στο μόνο που θα βρεί αντιμέτωπο το Μελέτη. Τα υπόλοιπα παιδιά των Σεβαστών χάνουν τα ίχνη του αδελφού τους. Είναι τυχαία η εξαφάνισή του; Καθόλου. Γιατί η Ζωή είναι εκείνη που θα προσπαθήσει να τον προστατέψει.


https://www.instagram.com/p/CWK0sOUq9pv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και μέχρι όλα αυτά να μας συμβούν, ο Δούκας κάνει μια πρόταση για ένα ταξίδι στο Παρίσι στη Μυρσίνη. Ρομαντικό ακούγεται αλλά η κατάληξή του θα είναι αρνητική. Είναι η αρχή του τέλους της σχέσης τους, γιατί ο Δούκας έχει το μυαλό του στην Αντιγόνη. Και όταν γυρίσουν τίποτε δεν θα είναι όπως παλιά. Το ζευγάρι χωρίζει και μάλιστα εξαιτίας του... Μιλτιάδη. 'Ενα γράμμα του πατέρα του που θα διαβάσει ο Δούκας, (είναι από εκείνα που έχει στην κατοχή της η Αντιγόνη) μιλά για ένα παλιό φλέρτ μεταξύ της Μυρσίνης και του Μιλτιάδη. Ο Δούκας για δεύτερη φορά (μετά τον Κυπραίο) ανακαλύπτει απιστία της Μυρσίνης. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα την συγχωρήσει. Είναι πολύ σοβαρό για να το αντέξει. Ειδικά επειδή αφορά τον αδελφό του. Τώρα όμως θα καταλάβει την αιτία του μένους της Μυρσίνης όλο αυτά τα χρόνια εναντίον του Μιλτιάδη Σεβαστού. Το οποίο παρέσυρε και εκείνον πολλές φορές.

Divorse made in Diafani

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριες Μέλισσες: Η Υπατία καταστρέφει την Ελένη - Ένα νέο πρόσωπο έρχεται και η σύλληψη της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες: Κινδυνεύει η ζωή του Κωνσταντή - Ο Δούκας τρελά ερωτευμένος με την Αντιγόνη