Spoiler Άγριες Μέλισσες: Το ειδύλλιο Κορίνας – Μπάμπη και η επιστροφή της Δρόσως στον Κωνσταντή

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Άγριες Μέλισσες: Το ειδύλλιο Κορίνας – Μπάμπη και η επιστροφή της Δρόσως στον Κωνσταντή

Το νέο αταίριαστο ζευγάρι θα έρθει τη στιγμή που κορυφωθεί η κόντρα του Κυριάκου με τη Βιολέτα, ενώ θα έχει προηγηθεί το νέο ειδύλλιο του Νικηφόρου με τη Ρένα και μια επιστροφή (για 4η φορά) της Δρόσως στον Κωνσταντή. 

Αλλαγές 360 μοιρών σε συμπεριφορές και σχέσεις έχουμε από το αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες. Η Ελένη παρόλο που αποκαλύφθηκε η πραγματική της ταυτότητα, δεν τρομάζει μπροστά στον Ακύλα και το μυστικό για να σώσει το Λάμπρο, κρύβεται στο βουνό εκεί που σκοτώθηκαν οι σύντροφοι του Προκόπη, ο Πέτρος μαθαίνει την αλήθεια για το θάνατο του αδελφού του, ο Νικηφόρος βγαίνει ραντεβού με τη Ρένα και εισπράττει τη ζήλια της Ασημίνας, ο Κυριάκος τα τσουγκρίζει με τη Βιολέτα και ο γιός του εντελώς ξαφνικά ερωτοτροπεί με την Κορίνα. Αυτό και αν είναι έκπληξη.

konstantis

Άγριες Μέλισσες: Κινδυνεύει η ζωή του Κωνσταντή - Ο Δούκας τρελά ερωτευμένος με την Αντιγόνη



«Σιχαίνομαι τις νυφίτσες»

Ατάκα φωτιά και κατά μέτωπον επίθεση χωρίς φόβο της Ελένης στον Ακύλα. Είναι η πρώτη φορά που θα του αναφέρει πως έχει καταλάβει το σχέδιό του για την εξόντωση του Λάμπρου και είναι έτοιμη να τον αντιμετωπίσει. Ακόμη και ο Ακύλας εντυπωσιάζεται από το σθένος της και τον τρόπο που του μιλά. Δεν έχει να κάνει με εύκολο αντίπαλο, το ξέρει καλά. «Εσύ είπες στην ασφάλεια να συλλάβουν τον Λάμπρο και του φόρτωσες ένα σωρό ψεύτικες κατηγορίες. Τον κυνηγάς Μεγαρίτη. Και όσο το κάνεις, εγώ θα κυνηγώ εσένα» Εύγε Ελένη!



Ο υιός Βαμβακάς μπαίνει σε ερωτικές φασαρίες

Ο Κυριάκος τα...σπάει με τη Βιολέτα η οποία δεν καλοβλέπει τη συμπάθεια που έχει στον Μεγαρίτη. Πατήρ και υιός Βαμβακάς, αποφασίζουν να κάνουν μια νέα αρχή και σπεύδουν στο μαγαζί του Νικηφόρου. Εκεί όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια θα ξεκινήσουν ένα νέο μουσικό σχήμα που θα έχει μεγάλη επιτυχία. Η Κορίνα θα βρεθεί ένα βράδυ με την παρέα της και θα κάνει τα γλυκά μάτια στον Μπάμπη ο οποίος αρχικά δεν θα γνωρίζει την ταυτότητά της. 'Ενα νέο ειδύλλιο ξεκινά με απρόβλεπτες συνέπειες. Και αν σας κάνει εντύπωση αυτή η κίνηση της Κορίνας, από σήμερα και μετά θα καταλάβετε πως τον Μελέτη όχι απλά τον βαρέθηκε αλλά σκέφτεται μέχρι και να διαλύσει τον αρραβώνα τους.


https://www.instagram.com/p/CWBk7azATjS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Δρόσω τρέχει στο πλευρό του Κωνσταντή

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Η Δρόσω θα πληροφορηθεί πως ο Κωνσταντής μπήκε για μια ακόμη φορά στο νοσοκομείο και θα αψηφήσει τα πάντα για να βρεθεί στο πλευρό του. Ξέρει κατά βάθος πως η παρουσία της του κάνει καλό. Ο Κωνσταντής θα αναθαρρύνει από την επίσκεψή της και θα την διεκδικήσει για μια ακόμη φορά. Εκείνη διστάζει ξανά. Αλλά δεν τον απορρίπτει εντελώς. Είναι το κάρμα της αλλά αντιστέκεται. Βέβαια το κοινό που θαυμάζει το ζευγάρι, έχει λίγο κουραστεί από αυτά τα πισωγυρίσματα. Ελπίζουμε οι σεναριογράφοι να δώσουν ένα τέλος στην υπόθεση, Ή μαζί, ή χώρια. Γιατί την ίδια ασάφεια έχουμε και με τον Νικηφόρο και την Ασημίνα. Ο πρώτος αποφασίζει τελικά να βγεί ραντεβού με τη Ρένα, αλλά θα πέσουν πάνω στην ανυποψίαστη Ασημίνα. Που θα ζηλέψει. Ξανά.

Ουφ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα άφησε άφωνο τον Νικηφόρο και το Twitter θέλει το ζευγάρι ξανά μαζί

Άγριες Μέλισσες: Δυο φιλιά φέρνουν συμφορές – Η επανασύνδεση και ο χωρισμός για Λάμπρο και Ελένη

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα στην πιο hot ερωτική σκηνή με τον Πέτρο - Για λύπηση ο Νικηφόρος