Ξαφνιάζει η Μαρίνα Πατούλη: «Και να ήθελε ο Γιώργος να γυρίσει, θα του έλεγα τελειώσαμε»

Ξαφνιάζει η Μαρίνα Πατούλη: «Και να ήθελε ο Γιώργος να γυρίσει, θα του έλεγα τελειώσαμε»

Μαρίνα Πατούλη: Το διαζύγιο μετά από 35 χρόνια γάμου και οι νέες δηλώσεις για τη ζωή μετά τον χωρισμό από τον Γιώργο Πατούλη.

Μάρτιος 2021: Ο χωρισμός του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη εν μέσω καραντίνας γίνεται πρώτο θέμα, με την εκπαιδευτικό να είναι εκείνη που αρχικά διέψευσε και κατόπιν εξέφρασε την πίκρα της για τον χωρισμό από τον Γιώργο Πατούλη, τον επί 35 χρόνια σύζυγό της.

Νοέμβριος 2021: Το διαζύγιο του Περιφερειάρχη Αττικής και της συζύγου του έχει εκδοθεί, η Μαρίνα Πατούλη έχει μπει στο J2Us και σήμερα, έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha.

Θα επέστρεφε τελικά η Μαρίνα Πατούλη στον Γιώργο Πατούλη;

Η απάντηση ήρθε από την ίδια και ήταν αποστομωτική:

«Όλα πίσω τα αφήνουμε, αλλά τώρα τελειώσαμε. Τον Γιώργο τον αγαπώ πάρα πολύ, έβγαινα και έλεγα πάντα ότι είναι ο άντρας της ζωής μου και τώρα το νιώθω ότι είναι ο άνθρωπός μου, πέρα από το παιδί που μας δένει, είναι μια ολόκληρη ζωή και αυτή θα μας δένει, πέρασα όλον αυτόν τον πόνο που δεν τον εύχομαι ούτε στον εχθρό μου, θα τον στηρίζω από μακριά.

Θέλω να πω ότι είμαι καλά, έχω έναν κύκλο φίλων που περνάμε όμορφα και με στηρίζουν αλλά δεν έχω μπει στη διαδικασία να μπω σε μια διάδοχη κατάσταση. Δεν έχουμε μιλήσει για μια νέα σχέση στη ζωή του Γιώργου και να μάθω ότι είναι σε νέα σχέση, θέλω να είναι καλά, νιώθω καλά μέσα μου και του εύχομαι τα καλύτερα».

Το νέο ξεκίνημα της Μαρίνας Πατούλη



«Πραγματικά είμαι πολύ καλύτερα, νιώθω όμορφα και κάνω την επανεκκίνησή μου. Οι στιγμές αυτές είναι δύσκολες, έχει περάσει ένα διάστημα, γίνονται κάποιες διεργασίες μέσα μας. Προχωράμε, η ζωή συνεχίζεται. Νέους στόχους, νέα ξεκινήματα.

eksodiko patouli4

Ξανά μαζί Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη; Οι νέες δηλώσεις πυροδοτούν υποψίες επανασύνδεσης

Οι φήμες περί επανασύνδεσης:

Η Μαρίνα Πατούλη, έσπευσε να εξηγήσει πως οι φήμες περί επανασύνδεσης ποτέ δεν ήταν αληθείς και να τονίσει τι ακριβώς συμβαίνει στη σχέση με τον πρώην σύζυγό της αυτή τη στιγμή:

«Πάντα υπάρχει φημολογία επανασύνδεσης. Έχουμε πολύ καλή σχέση, έχουμε αποκαταστήσει και την επικοινωνία για χάρη του παιδιού. Μην μιλάμε γι΄’ αυτό, αυτό όμως είναι παρελθόν, να πούμε τα καινούρια μας, τα ωραία μας. Είμαστε σε μια καλή ισορροπία, όταν με έναν άνθρωπο είσαι 35 χρόνια σε κοινή ζωή, έχεις μοιραστεί τα πάντα, αυτό δεν αλλάζει και θεωρώ πως ως άνθρωποι έχουμε τις αδυναμίες μας.

Ο χωρισμός ήταν ένα αναπάντεχο και αιφνίδιο γεγονός και μου στοίχισε πάρα πολύ. Όπως μοιράστηκα με τον κόσμο τις πολύ δύσκολες στιγμές, μοιράστηκα και την χαρά μου που ξεκίνησα με το J2Us. Ήταν η χρονική στιγμή που είχα τελειώσει και τη διαδικασία του διαζυγίου και ήθελα να δώσω ένα μήνυμα ειδικά στις γυναίκες που έχουν γράψει πολλά χρόνια ζωής με τους συζύγους, να πω τελείωσε κορίτσια, προχωράμε».



Οι δύσκολες στιγμές της Μαρίνας Πατούλη:

«Δεν ήταν δική μου απόφαση, πόνεσα πάρα πολύ με τον χωρισμό. Ήρθε ένα κύμα γυναικών που με αγκάλιασε. Για κάποιους λόγους οι δρόμοι χωρίζουν. Οι γυναίκες δέχονται μεγάλο πλήγμα, μένουν πίσω, κάνουν παιδιά, κάνουν πίσω σε άλλες προτεραιότητες. Φτάνεις σε μια χρονική στιγμή, εγώ στα 53 μου, νιώθεις ένα άδειασμα.

Χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Εγώ αυτό που ένιωσα ήταν σαν να έπεσα από ουρανοξύστη και προσγειώθηκα, είναι απίστευτο. Πρέπει να στηρίξεις το παιδί σου, να μην σε βλέπει στενοχωρημένη, γιατί είναι άσχημο. Δεν ξέρω αν το κατάφερα και πολύ αυτό, γιατί πράγματι ήμουν πολύ άσχημα. Δεν μπορούσα να βγω, δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ από το κρεβάτι, δεν μπορούσα να δουλέψω, έτυχε το πρόβλημα της υγείας μου, με την καρδιακή ανεπάρκεια. Πέρασα πάρα πολύ άσχημα, θέλω να τα ξεχάσω».

«Ο χωρισμός είναι ματαίωση μιας ολόκληρης ζωής»

«Διάβασα πολύ εκείνο το διάστημα και αυτό με βοήθησε σημαντικά. Δεν είναι μόνο ότι πέφτεις στα πατώματα για έναν άντρα.

Είναι ματαίωση μιας ολόκληρης ζωής, στην οποία είσαι συνοδοιπόρος. Νιώθεις ότι είναι πένθος, η απώλεια ενός δικού σου ανθρώπου. Είναι χειρότερο από το πένθος», είπε η Πατούλη και συνέχισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για το διαζύγιο, η αφιέρωση στον πρώην της και το κοινό με τη Βανδή

Μαρίνα Πατούλη: Διέλυσε τις φήμες επανασύνδεσης- Έτοιμη να παντρευτεί ξανά