Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για το διαζύγιο, η αφιέρωση στον πρώην της και το κοινό με τη Βανδή

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για το διαζύγιο, η αφιέρωση στον πρώην της και το κοινό με τη Βανδή

Οι δηλώσεις που έκανε η Μαρίνα Πατούλη μετά το J2Us για την υπογραφή του διαζυγίου και την αφιέρωση στον πρώην σύζυγό της Γιώργο Πατούλη.

Ήταν η έκπληξη του χτεσινού J2Us! Η Μαρίνα Πατούλη, ντυμένη στα κόκκινα μπήκε στο J2Us και ήταν το νέο ζευγάρι που μαζί με τον Στέλιο Διονυσίου θα διεκδικήσουν από την επόμενη εβδομάδα την ψήφο του κοινού για καλό σκοπό.

H Mαρίνα δέχτηκε την πρόταση του Νίκου Κοκλώνη και μπήκε στο μουσικό σόου έχοντας ήδη απορρίψει τις προηγούμενες ημέρες την πρόταση του ΑΝΤ1 για να μπει στη Φάρμα.

eksodiko patouli4

Μαρίνα Πατούλη: Τα αφιλτράριστα λόγια για τον Γιώργο Πατούλη και το εξώδικο

Τότε η Μαρίνα Πατούλη είχε εξηγήσει πως δεν μπορεί να αφήσει τον γιο της πίσω και τις υποχρεώσεις της για να μπει σε ένα τέτοιο ριάλιτι επιβίωσης. Αντίθετα, η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, κατάφερε με λίγες μόνο πρόβες να δείξει το ταλέντο της στο τραγούδι ερμηνεύοντας το «Η αγάπη θέλει δύο» με τον Στέλιο Διονυσίου

Το μήνυμα για το διαζύγιο

Μπροστά στους κριτές, η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε και την υπογραφή του διαζυγίου της, τονίζοντας



«Η ζωή προχωράει, όταν κλείνει ένας κύκλος, ανοίγουν νέοι, κάνω την επανεκκίνηση μου. Εμένα ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαζυγίου, για χάρη του παιδιού μας μπορεί να βοηθάει ο ένας τον άλλο».

Η Μαρίνα Πατούλη δεν παρέλειψε να σχολιάσει προς τη Δέσποινα Βανδή πως το τραγούδι που την χαρακτηρίζει το διάστημα αυτό είναι «Η Πέτρα» και πως οι δύο γυναίκες έχουν πολλά κοινά στοιχεία στη ζωή τους.


https://www.instagram.com/p/CWO-MtiIs62

Οι νέες δηλώσεις στο Χαμογέλα και Πάλι

H Mαρίνα Πατούλη έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στο Χαμογέλα και Πάλι της Σίσσυς Χρηστίδου και αποκάλυψε τα συναισθήματά της για το διαζύγιο, την άποψη που έχει ο πρώην σύζυγός της για τη συμμετοχή στο J2Us ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και αφιέρωση στον Γιώργο Πατούλη.



«Όσον αφορά τον γιο μου, φύλαξα για έκπληξη τη συμμετοχή αυτή στο J2Us. Το Πέτρα, της Δέσποινας Βανδή είναι ένα τραγούδι στο οποίο μου αρέσει ο στίχος, θεωρώ πως με τη Δέσποινα μας συνδέουν παράλληλοι δρόμοι.

Τον κύριο Πατούλη τον ενημέρωσα για το Just, είναι και αυτός ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος για την κοινωνική προσφορά.

Το διαζύγιο ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση, ήταν μια περίοδος της ζωής μου που με στιγμάτισε, ο Γιώργος θα είναι πάντα ο άνθρωπός μου, ο πατέρας του παιδιού μου, μπορεί να μην είμαστε σύζυγοι αλλά θα είμαστε πάντα οικογένεια. Το τραγούδι που του αφιερώνω είναι το Ανήκω σε μένα».

Το χρονικό του χωρισμού:

Τον Μάρτιο του 2021, τον γύρο της επικαιρότητας έκανε η είδηση του χωρισμού της Μαρίνας Πατούλη και του Γιώργου Πατούλη μετά από 35 χρόνια γάμου.
Πρόσφατα, η Μαρίνα Πατούλη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον επί 35 χρόνια σύζυγό της τονίζοντας:
«Μπορεί ένα γυαλί να ραγίσει, αλλά να κολλήσει με άλλον τρόπο». Τελικά, λίγους μήνες μετά, ήρθε και η έκδοση του διαζυγίου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαρίνα Πατούλη: «Τι Σταυράκη, τι Πατούλη; Είμαι η Μαρίνα της καρδιάς των ανθρώπων που μ' αγαπούν»

Μαρίνα Πατούλη: Διέλυσε τις φήμες επανασύνδεσης- Έτοιμη να παντρευτεί ξανά