Η Μαρία Σολωμού πήρε τα βουνά! Η ειδυλλιακή εξόρμηση στον Όλυμπο (photos)

Η Μαρία Σολωμού πήρε τα βουνά! Η ειδυλλιακή εξόρμηση στον Όλυμπο (photos)

Η Σολωμού λατρεύει τα ταξίδια και με κάθε ευκαιρία εξερευνά τα τοπία της χώρας.

Η Μαρία Σολωμού έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορίτσια της υποκριτικής που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις σε κάθε τομέα. Ποτέ δεν την ενδιέφερε μόνο το να παραδίδει στο κοινό παραγωγές. Ήθελε να έχει επικοινωνία, να μοιράζεται προσωπικές της στιγμές και να γίνει ένα είδος διαδικτυακής φίλης των θαυμαστών της.

Κάπου ανάμεσα στα θέατρα, ακόμα και τις διαδικτυακές παραγωγές (όπως το «Εγκλωβισμένες» που είχε κυκλοφορήσει μέσα στην καραντίνα), η ηθοποιός βρίσκει πάντα τον χρόνο για μία εξόρμηση. Ένα ταξίδι που θα διώξει μακριά την πίεση της καθημερινότητας και που την κάνει να «ανασάνει».



Η ταξιδιάρα Μαρία Σολωμού

Όλο το καλοκαίρι η Σολωμού έκανε τον γύρο της Ελλάδας. Υπέροχες φωτογραφίες έβρισκαν τον δρόμο τους στον λογαριασμό της στο Instagram και το κοινό ταξίδευε μαζί της.

Το καλοκαίρι της Μαρίας Σολωμού ήταν η χαρά της ζωής (photos)

Η ψυχοθεραπευτική εξόρμηση στον Όλυμπο

Πρόσφατα, η Μαρία Σολωμού έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ της με φωτογραφικό υλικό από την εξόρμησή της στον Όλυμπο, συνοδεύοντάς το με ένα ιδιαίτερο κείμενο για το πόσα σήμαινε για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/CWYMBTOorxE

«Δεν είμαι του βουνού, ποτέ δεν ήμουν δηλαδή... Πάντα προτιμούσα το καλοκαιράκι και τις θάλασσες …. Για ένα περίεργο λόγο όμως φέτος, γύρω στον Μάιο, είπα θα ανέβω στον Όλυμπο!!!! Καλά, μη φανταστείτε Μύτικα… Όχι πολύ δύσκολα πράγματα, Όχι... Πρώτο καταφύγιο Ζολώτας….

5 ώρες, τόσο μου πήρε !!! 5 ώρες περπάτημα, ανάβαση… 5 ώρες στα μουγγά… walking meditation βάφτισα την εμπειρία μου… όποιος το ‘χει κάνει ξέρει…

Δεν έχω να πω πολλά ,μόνο ότι ανυπομονώ να το επαναλάβω… Δεν νομίζω ότι έχω λόγια να μοιραστώ αυτήν την εμπειρία... απλά τολμήστε το!!!!»

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τόσο τις φωτογραφίες από τον Όλυμπο όσο και περισσότερες εξορμήσεις της Σολωμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαρία Σολωμού: Μία γυναίκα με στυλ χωρίς περιορισμούς και «κανόνες»

Η Μαρία Σολωμού με σέξι φόρεμα στη Σαντορίνη - Το σχόλιο της Σύλβιας Δεληκούρα

Η Μαρία Σολωμού μόλις αποκάλυψε ακριβώς τι θα συμβεί στη ζωή της το 2021