Η Heidi Klum ποζάρει topless και παραδίδει μαθήματα Ελληνικών (photos)

Η Heidi Klum ποζάρει topless και παραδίδει μαθήματα Ελληνικών (photos)

Η sexy ανάρτηση του μοντέλου από τη χώρα μας συγκέντρωσε πληθώρα likes και σχολίων στο Instagram.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της showbiz θεωρείται η Heidi Klum και όχι άδικα. Το 48χρονο super model έχει περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της μόδας. Τις τελευταίες ημέρες η Klum βρίσκεται στη χώρα μας για επαγγελματικούς λόγους και οι φωτογράφοι είχαν τη χαρά να την απαθανατίσουν στην πρωτεύουσα και στα σοκάκια των Κυκλάδων.

Οι sexy πόζες της Heidi Klum και τα «μαθήματα Ελληνικών»

Δύο φωτογραφίες του μοντέλου ήταν αρκετές για να προκληθεί ντελίριο στους εκατομμύρια θαυμαστές της. Η Heidi Κlum πόζαρε στο παράθυρο φορώντας μόνο ένα σκουρόχρωμο ψηλόμεσο εσώρουχο και καλύπτοντας με τα χέρια το στήθος της. «Kαλημέρα Ελλάδα», έγραψε κάτω από το post και αποκάλυψε με αυτό τον τρόπο ότι παραμένει για λίγες ημέρες ακόμη στη χώρα μας.

https://www.instagram.com/p/CWaMExqrz4n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κοιτάζοντας τις δύο φωτογραφίες βγάζουμε να ωραίο συμπέρασμα. Η στάση σώματος μετράει κορίτσια! Η γωνία λήψης και η πόζα ειναι το μυστικό για τέλειες Instagram pics! Κάντε το όπως η Heidi Klum λοιπόν...

Το GNTM έφερε την Klum στην Ελλάδα- Οι φωτογραφίες που έγιναν viral

Η Heidi Klum είναι στη χώρα μας για τα γυρίσματα του Γερμανικού «Next Top Model» και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πρόσφατα στο Ζάππειο κατά τη διάρκεια μίας από τις δοκιμασίες που καλούνται τα μοντέλα να διαγωνιστούν στην ημιτελική φάση του διαγωνισμού.

Το 48χρονο μοντέλο-επιχειρηματίας δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο την παραμονή της στην Ελλάδα. Η Klum δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από την Αθήνα και την Μύκονο, διαφημίζοντας έτσι την χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο στους εκατομμύρια followers της.

https://www.instagram.com/p/CWDXTXFLiLR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
heidi10

Η νέα καυτή εμφάνιση της Heidi Klum στη Μύκονο - Ο αισθησιακός χορός που έγινε viral

Πηγή κεντρικής: @heidiklum

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Heidi Klum έφυγε από τη Μύκονο αλλά τα stories της δείχνουν πως θα της λείψει (photos)

Heidi Klum: Η topless πόζα ξημερώματα στη Μύκονο θα σε βγάλει από τη μουντή διάθεσή σου