Η νέα καυτή εμφάνιση της Heidi Klum στη Μύκονο - Ο αισθησιακός χορός που έγινε viral

Κατερίνα Μπούσιου
Η νέα καυτή εμφάνιση της Heidi Klum στη Μύκονο - Ο αισθησιακός χορός που έγινε viral

Τους τρέλανε όλους στην παραλία η Heidi Klum! Λίγο πριν αναχωρήσει από το νησί, μετά από μια εβδομάδα παραμονής στη χώρα μας, για τα γυρίσματα του Germany's Next Top Model, αποφάσισε να κάνει μια super αισθησιακή φωτογράφηση. 

Σχεδόν 8 ημέρες παρέμεινε η Heidi Klum στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του Germany's Next Top Model και μας τίμησε με το παραπάνω για να μας ευχαριστήσει για τη φιλοξενία. Και τις ωραίες μας παραλίες έδειξε και μπροστά από την ελληνική σημαία φωτογραφήθηκε και τέλος πάντων έκανε τα πάντα, για να μας δείξει πόσο ενθουσιάστηκε από το ταξίδι της. Μας άφησε βέβαια κάτι να τη θυμόμαστε, κάνοντας μια super φωτογράφηση στην παραλία του Paradice και ευτυχώς που δεν ήταν καλοκαίρι γιατί θα είχαμε συνωστισμό!

heidi8

Η Heidi Klum με φόντο την ελληνική σημαία! Η ιστορία του μοντέλου με το πιο «χαμογελαστό» Instagram


https://www.instagram.com/p/CWMBAyTL08e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Auf Wiedersehen (αντίο) Heidi!

Το διάσημο μοντέλο όσο και τα μέλη της παραγωγής αλλά και η επίτιμη καλεσμένη τους Kylie Minoque ενθουσιάστηκαν από την παραμονή τους στην Αθήνα και στη Μύκονο. Ο καιρός με ελάχιστες εξαιρέσεις ήταν καλός και αυτό βοήθησε και τα επίδοξα μοντέλα του γερμανικού show για να κάνουν τις δοκιμασίες τους αλλά και τις δύο στάρ να απολαύσουν τη διαμονή τους.


https://www.instagram.com/p/CWDjoNvNxgO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγο πριν η Heidi Klum αποχωρήσει από τη Μύκονο έκανε μια φωτογράφηση για ξένο περιοδικό και τα πλάνα που μοιράστηκε μαζί μας το Mykonos live tv είναι άκρως εντυπωσιακά. Φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα και χωρίς να υπολογίζει τον λίγο ψυχρό καιρό (συνηθισμένη σε τέτοιες δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της) άρχισε να χορεύει, αφήνοντας άφωνο το φωτογράφο που έτρεχε με τους βοηθούς του από τη μια άκρη στην άλλη για να μη χάσει την υπέροχη πόζα.



Το βράδι όπως συνήθιζε αυτές τις ημέρες που έμεινε στην Ελλάδα, έκανε μια μικρή βόλτα στη χώρα του νησιού και μάλιστα ψώνισε κάποια δώρα για τα παιδιά της, αλλά και αξεσουάρ για την ίδια και το σύζυγό της Τom Kaulitz.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για ποιο λόγο βρίσκεται στην Αθήνα η Heidi Klum; Το ξαφνικό ταξίδι στην Ελλάδα (photos)

Η Heidi Klum στην Ελλάδα - Η συγκλονιστική θέα από το ξενοδοχείο και τα βίντεο με τον Tom Kaulitz

Photo credits: Instagram @heidiklum