Σασμός: Ο Νικηφόρος υποψιάζεται τη Βασιλική και το Μαθιό και η Αργυρώ φεύγει για το εξωτερικό

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Νικηφόρος υποψιάζεται τη Βασιλική και το Μαθιό και η Αργυρώ φεύγει για το εξωτερικό

Η χθεσινή δειλία του Αστέρη, δοξάζεται από το Twitter ενώ σήμερα περιμένουμε την επιστροφή του Νικηφόρου. Το φάντασμα της Ανθούλας προειδοποιεί την Καλλιόπη ότι την περιμένουν και νέες συμφορές ενώ ο παπάς και ο αστυνόμος ανταλάσσουν...μυστικά.

Αχ, αυτός ο έρωτας. Δοκιμάζει και διχάζει τους ήρωές μας στο Σασμό. Και περισσότερο από όλους τη Βασιλική. Η οποία είναι ερωτευμένη αλλά φοβισμένη. Ο μεγαλύτερος φόβος της σήμερα θα αφορά την επιστροφή του γιού της Νικηφόρου στο χωριό. Με την κατάσταση που επικρατεί με το Μαθιό και την Καλλιόπη, νομίζει ότι ο γιός της δεν θα αργήσει να μάθει την αλήθεια και θα ταραχτεί. Αργυρώ και Αστέρης αλλά και ο παπάς με τον αστυνόμο, είναι η τετράδα που επίσης θα βρεθεί σε δύσκολη θέση.

vasiliki n51

Σασμός: Μαθιός και Αστέρης σε σύγκρουση για την Αργυρώ - Η Καλλιόπη λέει την αλήθεια για την Ανθούλα


https://www.instagram.com/tv/CWaeF7pASgM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επιστροφή του Μαθιού και του Νικηφόρου

Η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει το Μαθιό να γυρίσει στο σπίτι τους. Δεν το κάνει γιατί τον έχει συγχωρήσει, αλλά γιατί θέλει να τον ελέγχει. Δεν την έπεισε όταν της είπε ότι δεν σκότωσε εκείνος το Στεφανή. Και έχει από την άλλη το φάντασμα της Ανθούλας που έρχεται ξανά μπροστά της για να την προειδοποιήσει. Και ούτε κάν στον ύπνο της. «Έμαθα τα νέα Καλλιόπη και ήρθα. Τι θα κάνεις τώρα με το γιό σου; Και άλλος καταραμένος έρωτας στην οικογένεια. Ποιος σε καταράστηκε Καλλιόπη. Έρχονται και άλλα. Στην αρχή είσαι ακόμη»



Ο Νικηφόρος ρωτά το Μαθιό για τη σχέση του

Η Βασιλική δεν μπορεί να μείνει μακριά από το Μαθιό. Ο έρωτας την τραβάει σα μαγνήτης. Αλλά τι θα κάνει τώρα που επιστρέφει σπίτι ο Νικηφόρος; Πως θα του κρύψει το μεγάλο της μυστικό; Πως θα του κρύψει τον καβγά με την Καλλιόπη; Ο γιός της θα κρυφακούσει μια διένεξη που θα έχει ο Αστέρης με την Καλλιόπη για την παντρεμένη με την οποία έχει σχέση ο Μαθιός. Τον οποίο αποφασίζει να ρωτήσει στα επόμενα επεισόδια εντελώς χαλαρά ποια είναι η γυναίκα που τον έχει αναστατώσει. Που να ήξερε ο δόλιος. Δεν μπορεί ακόμη να καταλάβει ότι αυτή είναι η ίδια του η μητέρα. Προς το παρόν δεν θα μάθει τίποτε. Η αποκάλυψη θα γίνει με έναν οδυνηρό τρόπο στη συνέχεια.


https://www.instagram.com/tv/CWaw2gZFgmI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο δειλός Αστέρης και η...φυγάδευση της Αργυρώς στο εξωτερικό

Το ζευγάρι ζεί με το φόβο της Στέλλας που συνεχίζει να τους απειλεί ότι θα στείλει τις φωτογραφίες τους στην Καλλιόπη και θα τα αποκαλύψει όλα. Η Αργυρώ αποφασίζει να την αντιμετωπίσει ανοιχτά. Ο μόνος πάντως που δειλιάζει είναι ο Αστέρης. Και μάλιστα χθές το Twitter τον συνέκρινε με τον θαρραλέο αδελφό του Μαθιό που πάτησε πόδι στη μάνα του για τη Βασιλική.



Η συνάντηση Στέλλας και Αργυρώς δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Από σήμερα, αλλά κυρίως από όσα θα συμβούν την επόμενη εβδομάδα, όταν και ο αδελφός της Πέτρος αλλά και ο Μαθιός μάθουν το δεσμό τους, θα αρχίσει να σκέφτεται πως δεν τους χωρά ο τόπος και θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να φύγουν με τον Αστέρη για το εξωτερικό. Πριν να είναι αργά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Τα δάκρυα του Μαθιού και η αποκάλυψη για την εκταφή της Ανθούλας

Παλιά Πληγή: Το τραγούδι για τη Βασιλική από τον Σασμό και τη σχέση με τον Μαθιό και το ρεκόρ