Όσο εσύ κοιμόσουν, Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή ξενυχτούσαν μαζί στη Θεσσαλονίκη

Όσο εσύ κοιμόσουν, Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή ξενυχτούσαν μαζί στη Θεσσαλονίκη

Η Δέσποινα Βανδή ακολούθησε την Άννα Βίσση στη Θεσσαλονίκη και το show επί σκηνής ξεσήκωσε το κοινό.

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος, από εκείνο το επεισόδιο του J2Us στο οποίο έγινε η μεγάλη συμφιλίωση on camera ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή.

Οι δύο τραγουδίστριες που για δεκαετίες τις ακολουθούσε μια κόντρα μεταξύ τους, σήκωσαν τη σημαία της ειρήνης μετά την παρέμβαση του Νίκου Κοκλώνη και τραγούδησαν μαζί στη σκηνή του μουσικού σόου που πέρσι προβλήθηκε στο Open ενώ φέτος συνεχίζει την πορεία του στον Alpha.

Η πρώτη συνάντηση επί σκηνής στη Θεσσαλονίκη

Και μπορεί η κοινή συνάντηση σε μουσική σκηνή της Αθήνας να μην έγινε ποτέ ανάμεσα στις δύο ντίβες του τραγουδιού, παρότι το ήθελαν και οι δύο, λόγω covid19, όμως το κοινό show επί σκηνής έγινε τελικά στη Θεσσαλονίκη.



Η Δέσποινα βρέθηκε από νωρίς στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο που θα εμφανιζόταν η Άννα και εννοείται πως ανέβηκε στη σκηνή. Βίσση και Βανδή τραγούδησαν μαζί, τα «έσπασαν» επί σκηνής και έδωσαν ένα κοινό σόου μισής ώρας που λάτρεψαν όσοι έδωσαν το παρών στο νυχτερινό κέντρο της Συμπρωτεύουσας.

vissi vandi istagram

Βανδή - Βίσση: Η συνάντηση που δεν είδαμε και τα stories που την πρόδωσαν στο Instagram


https://www.instagram.com/tv/CWeqrxIIxCl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η hot εμφάνιση της Δέσποινας:

Η Βανδή, όχι μόνο δημοσίευσε σταθερό post στο Instagram από τη βραδιά αυτή αλλά δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και στα stories της.

Για την εμφάνιση αυτή, η 52χρονη επέλεξε κοντό τοπ, δερμάτινο παντελόνι και ψηλοτάκουνα αφήνοντας να φανούν οι γυμνασμένοι της κοιλιακοί.

vissi vandi

Τα συγκινητικά λόγια της Βίσση για τη Βανδή επί σκηνής:

Η Άννα καλωσόρισε τη Δέσποινα στη σκηνή, τονίζοντας πως μπορεί να την γνώρισε τελευταία αλλά έως που την αγαπάει και είπε:



«Είναι μια σούπερ σταρ σήμερα εδώ, είναι η Δέσποινα Βανδή, ταξιδεύαμε και νωρίτερα μαζί, τη γνώρισα τελευταία γιατί πάλια νόμιζαν ότι έχουμε κόντρα, οι φανς μας ήταν μαλωμένοι, όχι εμείς, από τη στιγμή που γνωριστήκαμε, την σέβομαι πολύ, την εκτιμώ έως την αγαπώ», τόνισε η Άννα.

Η Δέσποινα στο επίκεντρο της προσοχής εξαιτίας της προσωπικής της ζωής:

Η Βανδή βρέθηκε στη Συμπρωτεύοσα για μια μόνο νύχτα και σήμερα επιστρέφει στην Αθήνα για το live του J2Us στον Alpha ενώ την Κυριακή θα πετάξει όπως κάθε εβδομάδα για Κύπρο όπου συνεχίζει τις νυχτερινές της εμφανίσεις.


https://www.instagram.com/tv/CWfE0yloEKu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η συνεργασία που δεν έγινε:

Στις αρχές του καλοκαιριού, η Δέσποινα Βανδή είχε εξηγήσει πως θέλει πολύ να βρεθεί on stage με τη Βίσση αλλά με τα μέτρα του covid19 η συνεργασία δεν προχώρησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίσση και Βανδή τραγούδησαν μαζί στο J2US και δε θα ξαναδούμε τέτοια tweets

«Εντάξει, μαμά, είσαι θεά!» - Γιατί η Μελίνα Νικολαΐδη αποθέωσε τη Δέσποινα Βανδή;