Camila Cabello: Το πρώτο post μετά τον χωρισμό δείχνει… ότι περνά και μόνη της καλά (photos)

Camila Cabello: Το πρώτο post μετά τον χωρισμό δείχνει… ότι περνά και μόνη της καλά (photos)

Η τραγουδίστρια χώρισε από τον Shawn Mendes και μοιάζει να είναι στα καλύτερά της.

Μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας η Camila Cabello και ο Shawn Mendes γνωστοποίησαν στις αρχές της εβδομάδας ότι δεν είναι πια μαζί. Το ζευγάρι χώρισε, όμως η senorita φαίνεται πως… περνά και μόνη της καλά, τα καταφέρνει μια χαρά. Τουλάχιστον, αυτό αποδεικνύει το πρώτο post μετά τον χωρισμό της.

xorismos shawnmendes camilacabello 1

Μόλις χώρισαν! Shawn Mendes και Camila Cabello δεν είναι πια μαζί - Πώς έφτασαν στο χωρισμό

Το πρώτο post της Camila Cabello μετά τον χωρισμό

Η Camila Cabello δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram της δείχνοντας στους followers της ότι έχει πάρα πολύ καλή διάθεση και ότι απολαμβάνει… την παρέα της μαμάς της, το ποτό και το φαγητό.

https://www.instagram.com/p/CWc3TUirkQc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 24χρονη star πόζαρε μαζί με τη μητέρα της και κρατώντας από ένα ποτήρι κρασί στο χέρι η κάθε μία, σε άλλη φωτογραφία έκανε duck face και είχε ανακατεμένα τα μαλλιά της, ενώ δοκίμασε και φίλτρα του Instagram κάνοντας μια fun λήψη.

Η ανακοίνωση του χωρισμού από τον Shawn Mendes

Το τέλος της διετούς σχέσης του ζευγαριού ανακοινώθηκε με ένα Insta Story, το οποίο έγραφε τα εξής: «Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη ρομαντική μας σχέση, αλλά η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον είναι πιο δυνατή από ποτέ. Ξεκινήσαμε τη σχέση μας σαν δύο κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε τη στήριξή σας από το ξεκίνημα και προχωράμε μπροστά. Camila και Shawn».



Οι πρόσφατες δηλώσεις της Camila Cabello και του Shawn Mendes

«Για το καλύτερο, για το χειρότερο, είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας. Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που μπορούμε να εμπιστευόμαστε τόσο πολύ ο ένας τον άλλον», δήλωνε τον Οκτώβριο στο περιοδικό Glamour η Camila Cabello.

https://www.instagram.com/p/CUsvegxJYbB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η Camila και εγώ έχουμε πολλή υπομονή και κατανόηση», παραδέχτηκε και ο Shawn Mendes. «Νομίζω πως όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα με την ψυχική σου υγεία, σε μετατρέπει μερικές φορές στην εκδοχή του εαυτού σου που δεν σου αρέσει να είσαι – και το να αγαπάς και να αποδέχεσαι τον άνθρωπό σου μέσα από αυτό, και να είσαι δίπλα του, σου αλλάζει τη ζωή», συνέχισε ο Shawn.

Μη φύγεις! Στην gallery θα δεις και... μια τεράστια αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της η Camila Cabello μετά τον χωρισμό.

Photos: @camila_cabello

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Camila Cabello: Το νέο τατουάζ της και η σημασία του - Η αναφορά στην Ελλάδα

Ένας χαμός: Ποια διάσημη ηθοποιός δέχεται απειλητικά μηνύματα από θαυμαστές της Camila Cabello;