Μόλις χώρισαν! Shawn Mendes και Camila Cabello δεν είναι πια μαζί - Πώς έφτασαν στο χωρισμό

Πατούλια Κατερίνα
Μόλις χώρισαν! Shawn Mendes και Camila Cabello δεν είναι πια μαζί - Πώς έφτασαν στο χωρισμό

O Shawn Mendes και η Camila Cabello ανακοίνωσαν από κοινού τον χωρισμό τους στο Instagram.

Η senorita και το αγόρι της δεν είναι πια μαζί! Η Camila Cabello και ο Shawn Mendes ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον δεσμό τους μέσω κοινής δήλωσης σε story στο Instaram.

Η περίεργη δήλωση:

Το τέλος του δεσμού ανακοινώθηκε με ένα story στο Instagram το οποίο εξηγούσε:

«Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη ρομαντική μας σχέση αλλά η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο είναι πιο δυνατή από ποτέ. Η σχέση μας ξεκίνησε σαν δύο κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε τη στήριξή σας από το ξεκίνημα και προχωράμε μπροστά. Camila και Shawn».

shawnmendes 156528949 926739274763424 7944669729632195695 n

Camila Cabello: Η ανασφάλεια για την εικόνα της και η στήριξη του Shawn Mendes



O μεγάλος έρωτας:

Από το ξεκίνημα της φιλίας της 24χρονης τραγουδίστριας, συνθέτριας και ηθοποιού με τον 23χρονο τραγουδιστή, η χημεία μεταξύ τους ήταν μεγάλη. To καλοκαίρι του 2019 η φιλία τους πέρασε σε άλλο επίπεδο και μετά το θρυλικό πια Senorita, το ζευγάρι αποφάσισε να είναι και επίσημα μαζί.

Υπήρξαν πολλοί που τους κατηγόρησαν και για διαφημιστικό τρικ για την προώθηση του single τους, όμως όσο ο καιρός περνούσε, οι δυο τους δεν άφηναν περιθώρια για αμφισβητήσεις, μιας και σε κάθε τους live οι περιπτύξεις ακόμα και επί σκηνής ήταν έντονες και πολλές. Το senorita μετράει περίπου 1,5 δισεκατομμύριο προβολές στο Youtube και συνεχίζει.



Σε συνέντευξή της τον Οκτώβριο, η Cabello είχε εξηγήσε πόσο πολύ την βοηθούσε ο Mendes στο άγχος της:
«Έχω αυτή τη συνήθεια, όποτε έχω άγχος ή δεν νιώθω καλά, να τρώω πολύ, είναι ασυναίσθητο και τότε νιώθω άρρωστη. Εκεί ο Shawn είναι στο πλευρό μου, μου λέει πως είναι εντάξει αυτό που γίνεται, παίρνω μια βαθιά ανάσα και μου λέει να σταματήσω. Είναι καλό να υπάρχει κάποιος που να μπορώ να του μιλήσω για την υγεία μου».

Οι πρόσφατες εμφανίσεις:

Ο Shawn συνόδευσε την Camilla στην πρεμιέρα της ταινίας Cinderella τον Σεπτέμβριο και η τελευταία κοινή πόζα στο Instagram ήταν την 1η Νοεμβρίου στη γιορτή των νεκρών.


https://www.instagram.com/p/CVvvl-VpLz5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Camila Cabello: Το νέο τατουάζ της και η σημασία του - Η αναφορά στην Ελλάδα

Ένας χαμός: Ποια διάσημη ηθοποιός δέχεται απειλητικά μηνύματα από θαυμαστές της Camila Cabello;

Camila Cabello – Shawn Mendes: Το γυρίσματα του βίντεο κλιπ κυκλοφόρησαν και είναι «φωτιά»